Afvallen van geneesmiddelen

Het gewicht van de problemen nog niet opgenomen in de lijst van de belangrijkste problemen op het gebied van de gezondheid.Chinese mensen klein dik of dik.Maar nog steeds, obesitas is een van de problemen van de Chinese geneeskunde.

De toename van het lichaamsgewicht van de problemen duidelijker, en de westerse ras.Als uit het oogpunt van de verliezen, je zult ontdekken dat er veel manier kan worden behandeld.De drugs zijn vaak niet – receptplichtige geneesmiddelen, met inbegrip van natuurlijke kruiden.

Het gebruik van traditionele om gewicht te verliezen, in de eerste plaats de patroon.Hier, op het menselijk metabolisme is geanalyseerd.Deze methode is doeltreffend en met de gevolgen op lange termijn.Zodra is vastgesteld dat een persoon een traag metabolisme, de echte reden waarom, dan moet het de nodige behandeling.Deze procedure is door de natuurlijke kruiden helpen de acupunctuur, acupunctuur en voeding aan te passen.

In de geneeskunde, het gewicht van de problemen, vooral in de milt.Dit is omdat een rechtstreekse controle van vlees en spieren, met inbegrip van het lichaam van de transformatie van het water.De milt is ook een van de oorzaken van het slijm.Zodra de milt door het eten van te veel vet en suiker, en de schade aan de mens is aangekomen.In dat geval zal de rol van de milt niet in het lichaam van water en van mobiele en omgezet in de voeding.

Niet na behandeling van het water in de verschillende delen van het lichaam te verzamelen en verzameld.Deze zijn omgezet in vet, bolle stapelen zich op in de taille, armen, benen en andere delen van het lichaam.

In de geneeskunde, de behandeling van de ontwerpresolutie van obesitas is.Er is dus echt niet het in het rond.Als je wilt afvallen, je moet eten.Of de medicijnen, het is allemaal hetzelfde.Dit is het enige verschil tussen de twee therapie met kruiden en meest gebruikte methoden voor de behandeling van de Chinese acupunctuur.

Voor het gewicht van de Chinese geneeskunde is zhi Shan za, ke, 訾素烨 Sheng Jiang,, Huoxiang, Chenpi, Laifuzi, wacht.De meeste van deze kruiden mengen, is in een speciaal deel te nemen, en in twee tot drie keer op een dag.De kruiden die meestal in de capsule te verkopen, te beheren.

Hier volgen enkele voorbeelden:

Thee!

Ja, je kan met deze thee voor je eten, plezier.Alleen een kopje thee zal voor een maand.Je moet een weg heel wat gewicht kwijt.Deze thee is een semi – thee – herb.Twee tot drie kopjes per dag drinken, bij voorkeur vóór de maaltijd in te nemen.Blijf je eten op geluid.

吴伟子.

Als de Chinese geneeskunde betreft, is een 吴伟子 wordt beschouwd als een maaltijd eten of medicijnen.Het is een waardevolle levensmiddelen, want het bevat alle vijf smaken Chinese eten.Eigenlijk, als je het eten, herb, je lichaam is het nodig alle voeding.Dus, je hoeft niet meer eten.De naam of Schizandra 吴伟子).

En de bladeren en – ling samen op dieet

De toename van het lichaamsgewicht van deze kruiden is tegen de beste twee.Bij orale toediening van deze kruiden, gemengd met voedsel, drinkwater, of als de thee, kan leiden tot een zwaarlijvige mensen onder de indruk van de resultaten.De andere twee kruiden gemengd kan worden en dit is Huang Qi, zi cie en da 皇等.De aanbeveling van het gewicht van de beste komkommer is als voedsel.

Maar ook de afvallen poeder kan helpen afvallen.Deze afvallen met poeder bevat ji geng, vuur, Chai HU, 舒迪皇 sterk, met Mary.Het moet gebruiken, een grote lepel poeder worden opgelost in water, een half uur voor de maaltijd.

This entry was posted in Geneeskunde and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *