Voor de behandeling van hart – en vaatziekten

Misschien is de meest voorkomende van hart – en vaatziekten in het land van de mannelijke en vrouwelijke moordenaars, het is waarschijnlijk het meest van 40 tot 70 – jarige leeftijd te voorkomen ziekten van de moderne beschaving.Omdat het zo is, is verder onderzoek naar de methoden voor de behandeling van hartaandoeningen.Hoewel er nog geen officiële methoden voor de behandeling van een aantal programma ’s en de behandeling is, maar een grote hoop.

Atherosclerose van de kransslagaders zijn verstopte bloedvaten, vaak aangeduid als arteriosclerose.Het is een van de kenmerken van de dikte en verharding van de slagader.Het verlies van elastische en kunst stenose kan leiden tot een hoge bloeddruk, als niet tijdig voor de behandeling van de kans op een beroerte, zal toenemen.

Onderzoek toont aan dat de grote verandering van dieet en lichaamsbeweging. In feite kan worden teruggedraaid of genezen van een hartaanval.Dezelfde methode gebruikt voor de preventie van hart – en vaatziekten is waarschijnlijk ook een methode voor de behandeling van hart – en vaatziekten.

Het programma is gebaseerd op de Dean ornish de hele voedsel, plantaardig voedsel eten; deze procedure is zeer strenge normen voor de behandeling van hart – en vaatziekten en programma ’s .In het kader van het programma, zijn er een aantal maatregelen noodzakelijk zijn om de gevolgen van deze dodelijke ziekte.

Het programma is in de eerste plaats op Dean ornish vermindering van de inname van vet dagelijkse calorie inname van 10% van het totaal.Dit is slechts een cholesterol te verlagen en de verlaging van de bloeddruk, hart – en vaatziekten, dit zijn twee belangrijke redenen.Ondertussen, het plan voor de vermindering van de inname van cholesterol en soja – eiwit opname tot 15% van de dagelijkse inname van warmte.

Het programma is gericht op de tweede dag minstens 30 minuten inspanning, te zorgen voor een gezond lichaamsgewicht en de positie van het lichaam.Al deze factoren, en het stoppen met roken en drinken, is de behandeling van hart – en vaatziekten en veelbelovende technologie.

De druk van de verschillende technieken voor het beheer van het beheer, zoals, meditatie, woede, zelfs tussen vrienden te helpen bij de behandeling van hart – en vaatziekten is een goede methode.Tal van studies hebben aangetoond dat bij een groep en het verkrijgen van familie en vrienden te helpen in de strijd tegen deze ziekte is een uitstekende methode.

Soms ingrijpende veranderingen in de voeding of lichaamsbeweging voor de patiënt niet realistisch is.Dieet en lichaamsbeweging moet de eerste stap is de behandeling van hart – en vaatziekten, maar de operatie is soms onmogelijk.

Hoewel de operatie zeer ernstig, maar niet altijd een oplossing die de ziekte van ongezonde voeding of het fundamentele probleem van de slechte gewoonte, maar het is mogelijk dat de behandeling van hart – en vaatziekten een methode.Een dergelijke gemeenschappelijke procedures, een angioplastiek.Dit proces gebruik te maken van een kleine ballon rond het hart te openen en verstopte aderen stroomt het bloed te helpen genezen, hart – en vaatziekten.

Een andere in de behandeling van hart – en vaatziekten komen steeds vaker voor in de operatie is een bypass operatie.In dit proces, de kleine voor veneuze of arteriële uit een ander deel van het lichaam, en soms de armen of benen, worden gebruikt voor het creëren van een rond de vasculaire perifere vasculaire “Bypass”.

Wat de behandeling van hart – en vaatziekten methode de juiste is, kan je je keuze door raadpleging van de medische deskundigen ter beschikking, en zelfs van de cardioloog kan ook.Waarschijnlijk voor de genezing van hart – en vaatziekten is in verband met de uitoefening van een dieet en uw arts voor de operatie.

Gemeenschappelijke vitamine en bestrijding van producten kan helpen de hart – en vaatziekten, zoals vitamine C, EPA, forti nicotinezuur.

Vitamine C is aangetoond, dat de ontwikkeling van de onderdrukking van cholesterol deposito ’s ).Bij het aanvaarden van vitamine C na een paar uur, met een scherpe daling van de cholesterol in het bloed.

De studies hebben aangetoond dat de hart – en vaatziekten, Groenland, het gebrek aan eico Eskimo ’s sapentaenoic zuur (EPA) om het cholesterolgehalte in het bloed van verzadigde vetten is, dan niet.Het veroorzaakt ook grote vermindering van triglyceriden.De zalm olie is de beste bekende bronnen van natuurlijke en de bescherming van het milieu.

– verlaging van cholesterol in het bloed door remming van de intestinale absorptie, dit helpt aderverkalking en andere ziekten die verband houden met de preventie van hart.

Nicotinezuur ideale methode voor de behandeling van de hart – en vaatziekten, kan juist de meeste oorzaken.Nicotinezuur blok van vet in de cellen van de vrijlating van vetzuren.In de productie van energie, de uitdrukking van nicotinezuur en hormonen spelen een belangrijke rol in.Je kan niet leven zonder haar.Nicotinezuur ook de neiging om de distributie naar grotere LDL deeltjes van de grootte van de deeltjes en de verbetering van de functie van HDL – cholesterol.Binnen twee weken na de inname van 3 g nicotinezuur kan het serum cholesterol te verlagen van 26%.

Als je het risico van hart – en vaatziekten, dan aan het begin van de behandeling geen type voor gezinnen, het vinden van een goede gezondheid – expert.

Het gebruik van deze informatie, voordat u uw arts te raadplegen.

Dit artikel is de voeding van aard, niet moet worden opgevat als een medisch advies.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *