De relatie tussen de voeding en hart – en vaatziekten

“Je bent wat je eet” is dat we veel mensen zeggen dat, maar velen van ons niet serieus nemen.Tot we een bepaalde hartaandoeningen, dokter zei dat je niet eet dit niet eten, beseften we dat dieet en hart – en vaatziekten hoe relevant is, het voedsel dat wij eten, die rechtstreeks betrekking hebben op de vele risicofactoren.

Hart – en vaatziekten is tot de dood van mannen en vrouwen; van obesitas en overgewicht vragen blijven groeien, waardoor het risico van hart – en vaatziekten, congestief hartfalen, diabetes mellitus, beroerte.Het goede nieuws is, dieet en lichamelijke activiteit van kleine veranderingen op het hart gewoonte zal van grote invloed zijn op de gezondheid en de vermindering van het risico op een hartaanval.Gezonde voeding en lichamelijke activiteit van de combinatie van bijdragen aan het bereiken en handhaven van een gezond gewicht, en om je hart beter in vorm.

Dieet en hart – en vaatziekten is een kwestie van geven en nemen.Je hart niet gezond dieet, het als een compliment, neem een ongezonde voeding, ziekten zullen je genezen.Gezonde voeding en niet “dieet” en strikte naleving van de regels, maar het lichaam en hart genieten en de voeding.

Het belangrijkste is de keuze van een gezonde voeding plantaardig voedsel, zoals groenten, fruit en peulvruchten, gedroogde erwten, droge bonen en bonen.Het eten is het beste volkoren granen, pasta, zoals brood en pasta en rijst, alsmede de toevoeging van een gezonde voeding en preventie van hart – en vaatziekten.Hoeveelheid eten vlees, vis, het pellen van pluimvee, magere melk, en een bedrag van verzadigde en onverzadigde vetten meer vormen een enorme van gezonde voeding en hart – en vaatziekten, uit te roeien.

Het eten van een gezond hart voor je hart en je zal van grote invloed zijn op de gezondheid.In de manier waarop je eten op een paar eenvoudige wijzigingen van deze veranderingen in je dieet, is de eerste stap naar de gezondheid van je hart.

* fruit per dag ten minste een maaltijd eet fruit eten.
* meer voor granen in plaats van witte wijn van druiven.
* moeten eten, granen en peulvruchten, kleine hoeveelheden vlees, in plaats van een volledige maaltijd.
* eten zonder huid van het gebruik van kleine hoeveelheden vlees van pluimvee,.
(*) melk, yoghurt en kaas, de keuze van het product vetarm dagboek moeten op je lijst.
* minstens twee keer per week, of vers of ingeblikt, in plaats van te bakken, moet je eten in de voeding.
* gestoomd, gekookt, gebakken, barbecue, magnetron eten in plaats van gebakken voedsel.
* vermindering van de zoutinname, veel water drinken.
Deze is voor gezonde voeding kan je wat doen, samen met de gezondheid en de uitoefening van activiteiten, en dan kun je afscheid nemen van hart – en vaatziekten, aan een gezond hart even gedag zeggen.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *