De oorzaken, symptomen van hart – en vaatziekten en natuurgeneesmiddelen

Het hart is het een van de belangrijkste onderdelen van de controle, omdat het bloed stromen.Het kan niet alleen de aanpassing van de cyclus van het bloed, maar ook het behoud van de zuiverheid van het bloed.Slechte voeding is een van de belangrijkste oorzaken van hart – en vaatziekten, maar er zijn ook andere oorzaken van de coronaire hartziekte.Hart – en vaatziekten van de zeven de belangrijkste oorzaak is van het cholesterolgehalte in het bloed, verhoogde bloeddruk, de verhoging van urinezuur, bepaalde stoornissen in het metabolisme, zwaarlijvigheid, roken en gebrek aan lichaamsbeweging.Symptomen kortademigheid, pijn op de borst of pijn in de arm, hartkloppingen, vermoeidheid, flauwvallen, emotionele instabiliteit, koude handen en voeten.In de wereld van hart – en vaatziekten is een van de belangrijkste oorzaak van overlijden en de noodzaak van controle.De bestrijding van deze ziekte is de beste manier om de natuurlijke therapie op te geven.

De methoden voor de behandeling van hart – en vaatziekten familie

1, de appel heeft een hart stimulatie.Patiënten met een hartaandoening die door het gebruik van deze groenten en appelmoes van zullen profiteren.

2. De ui zijn ontdekt in de waarde van een hartaanval.Ze is door oxidatie van te hoge cholesterol om cholesterol in het bloed van het aandeel van de normale zeer nuttig.Morgenochtend is een theelepel rauwe ui SAP op deze situatie ten goede komen.

3. Een geweldige kenmerken, verschillende van hart – en vaatziekten voorkomen kan worden.Het hart kan verbeteren, de bloedsomloop, op het hart pijn ook effectief en hartkloppingen.Elke dag een lepel eten genoeg voor de preventie van alle vormen van hart – en vaatziekten.

4, asperges is een goede ontwikkeling van het hart eten.De verse vers vruchtensap en honing gemengd en in een verhouding van 2: 1 voor de behandeling met een zwak hart of een mast medicijn.Dit medicijn elke dag moet de drie theelepels.Hartaandoeningen patiënten zullen ook profiteren van dit fruit stoom koken.

5, in het algemeen, van vers fruit op de behandeling van hart – en vaatziekten is nuttig.Ze kan het hart sterker, met name op het hart kloppend hart pijn en doeltreffend zijn, als de patiënt eet alleen een paar dagen van de druiven, snel kan de bestrijding van deze ziekten.Druivensap op een hartaanval bijzonder nuttig.

6, door het SAP in de vorm van luzerne (Medicago sativa) en dat in het merendeel van de slagader en hart – en vaatziekten en ziekten in verband kan helpen.

7, alleen planten bladeren worden voor dit doel, om de nieuwe bladeren.Maar de kracht van luzerne, vers SAP te hoog is, is het moeilijk te nemen.Wortelsap beter per ml 12 \/ 5 ml, twee keer per dag.In deze combinatie, elk van de persoonlijke belangstelling voor de versterking van het SAP.

8, hart – en vaatziekten, moeten de verhoogde inname van voedsel rijk aan vitamine E, omdat dit naar verluidt door verbetering van de vitamine – oxidatie van de hartfunctie te bevorderen.Maar het kan ook een verbetering van de circulatie en de spierkracht.De hele maaltijd van veel producten en de Groenen, met name de buitenste bladeren van kool, is een goede bron van vitamine E.

9, vitamine C is ook noodzakelijk, want het kan voorkomen dat de capillaire spontane breuk, die leiden tot een hartaanval.Het is ook tegen de hoge cholesterol in het bloed.Woede, angst en stress, teleurgesteld in het bloed kunnen verhogen zoals vet en emotionele cholesterol, maar deze reactie onmiddellijk kan worden als de voeding vitamine C en de risico ’s van panthotheenzuur is voldoende.Een vitamine C is de meest overvloedige bron van citrusvruchten.

Hart – en vaatziekten dieet

Voeding is vegetarisch, lage natrium en calorieën

In alle hartaandoeningen de beperkende factor is dieet, dat is vegetarisch, lage natrium en calorieën.Het is de natuurlijke organische levensmiddelen van hoge kwaliteit, op granen, zaden, verse groenten en fruit

Om te voorkomen dat de producten zoals meel, thee, koffie, tabak, suiker en zout als voedsel.

Voedsel moet in de voeding, met inbegrip van witte bloem van verwijdering van producten, suikerwerk, chocolade, ingeblikte siroop, frisdranken, vruchtensappen, thee, koffie, tabak, alcohol, en de dieren van alle vaste vetten boter, room en vet vlees.Zout en suiker te verminderen.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *