De definitie van hart – en vaatziekten

Veel mensen zijn waarschuwingen en aanbevelingen van het bombarderen van hart – en vaatziekten, en hoe de preventie van hart – en vaatziekten, soms zijn ze niet luisteren.Of gewoon omdat de verwijzing naar deze ziekten, hart – en vaatziekten, coronaire hartziekte of hart – en vaatziekten, betekent het niets, want je weet niet, wat betekent dat deze voorwaarden, en wat ze wat schade voor de gezondheid.Wat is er anders?

De termen van deze ziekten op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn, omdat ze elkaar beïnvloeden.De definitie van de kennis van de verschillende hartaandoeningen en het gebruik van deze ziekten kan je helpen wat verwarring is.Meer te weten komen over de definitie van de verschillende soorten, en van de vernietiging van je lichaam, je zou beter aan de maatregelen om ze te stoppen.Hier zijn een paar van de definitie van de verschillende soorten:

De definitie van atherosclerotische hartziekte.
Is dit de belangrijkste vorm van atherosclerotische ziekte, de Verenigde Staten en meer dan de helft van de dood is de directe of indirecte resultaten.In de Artherosclerosis, coronaire pleisters, bekend als pap in de vezels laag cholesterol en hun verbindingen samen, het is gevaarlijk. Ophoping van vet.

De definitie van coronaire hartziekte
Als er bloed naar het hart van de slagader spieren wordt beperkt, dat zal gebeuren. Het vet plaatjes, door coronaire op de muren van de cholesterol – en de samenstelling van het vet.Stenose van de tot het hart niet voldoende zuurstof en die nodig zijn voor de levering van andere voedingsstoffen, als de slagader ernstige verstopping, hart – en vaatziekten zal aanvallen.

De definitie van reumatische ziekte
Met betrekking tot het hart en de schade van de film is na de aanval, reumatische koorts reumatische koorts complicaties tot gevolg.

De definitie van aangeboren hartaandoeningen
Afwijkingen bij de geboorte is de ziel.Congenitale hartziekte, kort na de geboorte van pasgeboren baby ’s probleem, een probleem.Cyanotisch baby ’s niet met ernstige aangeboren ziekte kan niet horen rassen slagen, kan er moeilijk ademen.

De definitie van myocarditis hartaandoeningen
De afbraak van spieren bij het hart of ontsteking, kunnen verschillende soorten bacteriën, virussen of Parasitaire infecties, zoals mazelen, griep, polio of reumatische koorts tijdens of na de operatie.Het is meestal een reeks ziektes, zoals de krop, endocarditis, syfilis of hoge bloeddruk, maar het is waarschijnlijk de belangrijkste ziekte of volwassenen degeneratieve ziekten.

De definitie van aritmie hartaandoeningen
Aritmie is het hart van abnormaal ritme, waardoor het hart insufficiëntie.De meeste tijdelijke en benigne aritmieën verwijst naar het hart of een extra wandeling, meestal door intense emoties of beweging.Echter, een hartritmestoornis is levensbedreigend en behandeling nodig hebben.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *