De alternatieve geneeskunde: acne kruiden ACNE

Al een aantal studies uitgevoerd om de behandeling van acne, de definitieve oplossing voor te vinden, maar deze situatie van de oorzaak en de reactie op drugs is nog steeds van grote onzekerheid.Dit is de reden waarom de mensen steeds meer in de studie van natuurlijke producten en alternatieve geneesmiddelen voor de behandeling van aandoeningen van de huid van acne.Niet – traditionele al duizenden jaren, het is geen verrassing dat de mensen beginnen te aanvaarden voor de genezende eigenschappen van acne alternatieve geneeskunde.De gebruikte kruiden en bron van voedsel om acne symptomen. Nndiagnosis:nnhow zijn diagnose?In China acne alternatieve geneesmiddelen, examinatoren zullen proberen te vinden, de bron van de voorwaarden, en dat de behandeling van die overeenkomt met de bron.Er zijn twee belangrijke factoren veroorzaakt, acne, die zijn veroorzaakt door een hitte van warmte, Dampness.nnInflammation: in dit geval is en overwerkt en stimuleert de ontsteking van het lichaam.Als er te veel wrijving of vijandige lichaam dat er als gevolg van de hormonen, dus breken en laesies.Uitslag, uitslag, zwelling en ontsteking van de infectie, de kenmerken van deze factoren in heat.nndampness: te veel vloeistof, zoals water retentie, dyspepsie, zwelling en ontsteking.Het kan worden omschreven als een ballon, voortdurend worden gevuld met water, en uiteindelijk tot de zwelling en breken.In deze zin, vocht en accumulatie van talg en de groei van bacteriën.Puistjes, abces, cyste en de vloeistof uit de extra dampness.nnin karakterisering, in de meeste gevallen bijzondere symptomen, hete, natte kan helpen bij de identificatie van de bron.Patiënten met alternatieve geneesmiddelen, en is van mening dat de ontdekking van warmte, vocht de bron kunnen helpen bij het vinden van de desbetreffende treatment.nncauses heet: NN – overdreven of buitensporige fysieke activiteit – emotionele zoals boos en jaloers van de activiteit van een hormoon – natte environmentnncauses heet: NN afval en giftige stoffen in het urineren en zweten – digestieve functies van lichamelijk of zeer vochtige de vochtige environmentnntreatment water wassen: gebrek aan alternatieve geneeskunde nnchinese acne doelstellingen stimuleren of sedatie lichaam.”Heet” met betrekking tot de stimulering en voedsel, zoals Chili, thee, basilicum, prei en kersen.Het stimuleren van een bron van voedsel wordt gebruikt voor de behandeling van de symptomen veroorzaakt door het lichaam nat acne.- aan de andere kant, sedatie is de “koude” eten, zoals komkommers, agar – agar, eiwit, bananen en gluten.Voor de behandeling van de alternatieve geneeskunde bron van voedsel moet worden gecompenseerd, waardoor de symptomen earlier.nnthe acne over lichaamswarmte is: het is een doeltreffende behandeling van acne?De traditionele Chinese therapie is een acne en er is geen wetenschappelijk bewijs dat alternatieve geneesmiddelen, en hoe ze de behandeling van acne.Echter, de zaak blijkt dat het gebruik van natuurlijke kruiden en voedsel kan op de algemene gezondheid en lichaam indirect positieve gevolgen.De doeltreffendheid van de individuele behandeling tussen de verschillende, enige tijd nodig hebben om te werken.In een alternatieve geneesmiddelen voor acne, Raadpleeg uw zorgverlener is altijd de eerste.

This entry was posted in Geneeskunde and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *