Coeliakie: Samenvatting

Coeliakie: Samenvatting

Wat is een ziekte?

Coeliakie is een auto – immune reactie aan het lichaam van de naam, het tast de dunne darm van de voering.Dat is tarwe, rogge, gerst en haver in de oorzaak van de ziekte.

Deze ziekte is de nieuwe?

Nee, het is er altijd geweest, maar in het verleden, het zelden wordt getest, is zelden het stellen van de diagnose.In de afgelopen jaren, over de bevordering van meer en meer coeliakie, bevestigde gevallen is toegenomen.Coeliakie ooit werd beschouwd als een zeldzame ziekte, nu in de Verenigde Staten elke 133 bekende personen in een zaak.In de meeste gevallen nog niet is vastgesteld, veel mensen die rondlopen, maar niet van bewust dat ze deze ziekte.

Wat zijn de symptomen?

De meest voorkomende symptomen (met inbegrip van diarree, constipatie, braken, gas, abdominale distensie, gewichtsverlies of toename van chronische vermoeidheid, hoofdpijn, bloedarmoede, depressie, angst en woede controle van psychologische problemen, problemen en pijn, moeite met slapen, jeukende huiduitslag, bekend als de HERPES simplex dermatitis.

Deze ziekte is moeilijk vast te stellen?

Op.De ziekte is moeilijk te identificeren, omdat de symptomen van persoon tot persoon.Niet iedereen heeft dezelfde symptomen, niet alle symptomen die op elk van deze ziekten zijn mensen.Bovendien veel artsen weten niet veel van de ziekten, de diagnose moeilijker.

Hoe weet ik dat ik deze ziekte?Als u vermoedt dat u lijdt aan een ziekte, ga naar de dokter.Stel een groep bloed test bekend als de hele web en de verwijzing naar de gastro – intestinale ziekte.Gastro – enteroloog van de aanwezigheid van de ziekte moet biopsie voor de duidelijke bepaling van de dunne darm.

De resultaten van deze test is?Het antwoord op deze vraag is van positieve en negatieve. Veel mensen op gluten reageren sterk, maar er zijn negatieve of perifere bloed test en \/ of een biopsie doen.Deze mensen zijn de zogenaamde “glutenvrij intolerantie”. De enige manier is te bepalen of een persoon er gluten allergie.Als je op dieet was de symptomen verdwijnen, dat betekent dat je waarschijnlijk door deze ziekte.Maar als je vermoeden dat je coeliakie hebt, dan moet worden gecontroleerd, als er geen andere reden, moet je zeker geen andere oorzaken of tot de symptomen van uw ziekte.

Als de meeste artsen niet vertrouwd te maken met de ziekte, hoe kan ik hen uitleggen waarom ik denk dat ik deze ziekte?Ja, echt een dokter die patiënten niet om ernstige buik.Dus, stel ik voor dat je dat betrouwbare bron van informatie naar de ziekte van de documenten voor Je eerste afspraak bij de dokter, zodat een meer professionele over de mogelijkheid van ziekten.Als je al je symptomen van gegevens, met inbegrip van elke datum, tijdstip en duur, en dat is ook heel constructief.

Met de behandeling van de ziekte?Op dit moment is de enige behandeling door een glutenvrij dieet.Dat betekent dat je moet voorkomen met tarwe, rogge, gerst of haver producten.Nu de meeste producten zijn voorzien van etiketten met gluten, veel ondernemingen uitsluitend voor de vervaardiging van levensmiddelen een glutenvrij dieet van mensen.Dat maakt van coeliakie – patiënten leven veel makkelijker is dan tien jaar geleden.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *