Cholesterol en hart – en vaatziekten van de belangrijkste verbinding tussen

Cholesterol en hart – en vaatziekten is medisch onderzoek onderwerp.Bijna honderd onderzoek en onderzoek zijn voor het vinden van cholesterol en hart – en vaatziekten tussen een echt contact.Fijn om te weten dat deze studie in de meerderheid is erin geslaagd het verband tussen de twee interessante ideeën.

Dus, deze studies op het gebied van cholesterol en hart – en vaatziekten, iets gevonden?

Het verband tussen de twee kan worden uitgelegd als een hoog cholesterolgehalte in het lichaam kan leiden tot een hartaanval is.Het probleem is hoe hoog cholesterol – hartaanval?Nou, dit is een aantal studies is gebleken dat:

In – vivo – cholesterol is hoog, de normale werking van de organen moeten worden.Het is een vet in de vorm van werkzame stoffen van een aantal nuttige functie.Bijvoorbeeld, de normale werking van de lever nodig.Het zal bijdragen tot het behoud van de structuur van de cellen in het lichaam, cholesterol kan een goede overdracht van neurale impulsen.Maar, moet worden opgemerkt dat alle verwijzingen naar de nuttige functie kan alleen met precieze niveau uit te voeren.Als de hoeveelheid vet die nodig zijn voor het normaal functioneren van meer dan het lichaam van deze ontwikkeling is van bepaalde complicaties, zoals hart – en vaatziekten kan gebeuren.

Aandacht, vet stoffen in het lichaam met een vet – en eiwitgehalte rond kleine vormen van verspreiding, medische lipoproteins noemen.Er zijn twee soorten: HDL – cholesterol of goed of slecht, low density lipoprotein cholesterol.LDL – cholesterol is te plaatsen, en HDL – cholesterol is een van de resterende terug naar de lever.Nu, de relatie tussen hen gebeurd toen je systeem met hoge cholesterol was.Zodra de LDL – cholesterol hoger is dan de normale hoeveelheid, hart – en vaatziekten, zal plaatsvinden.Het zal door een slagader, omdat het LDL – hoog zijn, de neiging om in die harde plekken in de kransslagader, plaatjes.De pleister is in feite de stijfheid en de reden van de vernauwing.Als dat gebeurt, bloed en zuurstof naar het hart zal veranderen.Pijn op de borst kunnen voelen, als de ader geblokkeerd, hart – en vaatziekten zal ontwikkelen.

Om deze redenen, mensen die bang zijn voor de ontwikkeling van de risico ’s voor hart – en vaatziekten, verlaging van cholesterol.Op basis van de cholesterol en hart – en vaatziekten in verband met een aantal van de preventie van hart – en vaatziekten, verlaging van cholesterol en de beste methode is om gezond te eten.Let op, de banden tussen de twee is mogelijk met een slechte voeding.Daarom is het verstandig de voeding en de gezondheid is het gewicht van de wijs.Eet alleen maar goed voor het hart van de levensmiddelen zoals groenten, peulvruchten, en voor bepaalde soorten vis, magere melk, en nog veel meer.Bovendien, stoppen met roken, kan alleen maar leiden tot hoge cholesterol waarden niet gezond.Tot slot, wat de gezondheid van de beweging, laat je hart met minder energie te pompen, meer bloed.Dus je kunt breken cholesterol en hart – en vaatziekten tussen de verbindingen.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *