Vrouwen en hart – en vaatziekten

Elk jaar een half miljoen Amerikaanse vrouwen sterven aan een hartaanval, deze risico ’s met de leeftijd toeneemt.Hart – en vaatziekten stenose van de arterie aandoeningen, met inbegrip van hartfalen, het hart is een spier, afwijkingen van de slagaders, en andere voorwaarden.

Wij zijn geneigd te denken dat de man is de universele mensen met hart – en vaatziekten, maar het hart is van mannen en vrouwen in Amerika ’s moordenaar.Onderzoek op het gebied van de incidentie van hartfalen in de vrouwen van de oorzaken van de stijging van de wetenschappers ontdekten dat twee vrouwen moeilijk is de voornaamste oorzaak van ziekte.

Het leven verandert.

Na de menopauze, het lichaam van de vrouw door de vermindering van de uitscheiding van oestrogeen, cholesterol, de verandering van de veranderingen in de structuur van de bloedvaten en stollingsfactor fibrinogeen te verhogen.Na de menopauze dan hun collega ’s bij premenopauzale vrouwen de kans op een hartaanval te zijn twee tot drie keer meer.Extirpatie van de baarmoeder van de aanvaarding van de risico ’s van vrouwen ook.Niemand weet precies wat elke verandering op de risico ’s van vrouwen hebben veel invloed, maar dat zij met grotere risico’ s met betrekking tot de hart – en vaatziekten.

Onderzoek op het gebied van de wetenschappers van mening dat vrouwen en hart – en vaatziekten, hormonale substitutietherapie kan helpen bij postmenopauzale vrouwen tegen hart – en vaatziekten; echter, de studies op lange termijn en niet kan bevestigen, ideeën en de dokter niet langer wordt niet aanbevolen voor het gebruik van hormonale substitutietherapie ter bestrijding van hart – en vaatziekten.

Als u en uw arts over het risico van hart – en vaatziekten, dat hij of zij op het gebruik van hormonale anticonceptiva (anticonceptiva of pleister).De meeste dokters denken dat anticonceptie is redelijk veilig is jonger dan 35 vrouwen die roken of als zoals geen andere risico ’s met overgewicht.Voor meer dan 30 jaar voor vrouwen, niet voldoende bewijs is van geboortebeperking hormonen kan worden verhoogd of verlaagd van hart – en vaatziekten, maar is meer onderzoek te verrichten.

Het veranderen van de manier van leven.

Onderzoek en hart – en vaatziekten vrouwelijke wetenschappers, vrouwen weten wat voor manier van leven en hart – en vaatziekten, maar ze nog steeds de neiging om degenen die niet van een gezonde levensstijl.Bijvoorbeeld, in het kader van het Nationaal Instituut voor volksgezondheid gegevens van 56 miljoen Amerikaanse vrouwen, cholesterol, 33% van de vrouwen met een hoge bloeddruk, 62 procent van de vrouwen met overgewicht.Ondanks deze risico ’s , de vrouwen gemiddeld minder dan mannen van lichamelijke oefening.

De beste maatregelen ter beperking van het risico van congestief hartfalen en verbetering van de kwaliteit van het leven van de risico ’s .Gewoonten, zoals roken vaak niet door de activiteiten of de uitoefening van een gezond lichaamsgewicht, minder vet voedsel, en cholesterol test, kan aanzienlijk bijdragen tot de preventie van hart – en vaatziekten.Niet een andere statistieken over vrouwen en hart – en vaatziekten.

Gemeenschappelijke vitamine en tegen de producten kunnen helpen als Sytrinol verbindingen van lange keten vetalcoholen van hart – en vaatziekten, alcohol, kalium, pectine en nicotinezuur.

Dan is nuttig voor het behoud van de gezondheid van de vermindering van de triglyceriden en cholesterol, LDL (low – density lipoproteins) niveau.

Verbindingen van lange keten vetalcoholen alcohol is een natuurlijke aanvulling van het suikerriet.- de bevordering van de gezondheid van de verbindingen van lange keten vetalcoholen alcohol de trombocytenfunctie, bijdragen tot het handhaven van de normale cholesterolconcentraties.

K – kunnen bijdragen tot het voorkomen van hypertensie en preventie van atherosclerose en vermindering van het risico op beroerte.

Beperking van de opname van pectine cholesterol in het menselijk lichaam.De appel pectine telt waarschijnlijk “op een dag, dokter.

Als je het risico van hart – en vaatziekten, dan aan het begin van de behandeling geen type voor gezinnen, het vinden van een goede gezondheid – expert.

Nicotinezuur ideale methode voor de behandeling van de hart – en vaatziekten, kan juist de meeste oorzaken.Het blokkeren van de vetcellen van nicotinezuur de vrijlating van vetzuren.In de productie van energie, de uitdrukking van nicotinezuur en hormonen spelen een belangrijke rol in.Je kan niet leven zonder haar.Nicotinezuur ook de neiging om de distributie naar grotere LDL deeltjes van de grootte van de deeltjes en de verbetering van de functie van HDL – cholesterol.Binnen twee weken na de inname van 3 g nicotinezuur kan het serum cholesterol te verlagen van 26%.

Altijd het advies van uw arts bij het gebruik van deze informatie.

Dit artikel is de voeding van aard, niet moet worden opgevat als een medisch advies.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *