De preventie van hart – en vaatziekten

Alle belangrijke ziekten van hart – en vaatziekten is de voornaamste oorzaak van de dood.In de Verenigde Staten, stierf aan een hartaanval of 36% van de mensen van hart – en vaatziekten doen.Dit cijfer is schokkend, en wijst erop dat de controle en het voorkomen van de ziekte die het belang van de pijn.Het goede nieuws is, dat de meeste mensen kan door middel van een eenvoudige manier van leven veranderen, met succes te voorkomen of om de gevolgen van deze dodelijke ziekte.

Voor patiënten met een hartaandoening moeten doen is de eerste verandering van dieet.Vandaag is fast food en de verwerking van levensmiddelen in de doos is een van de meest slechte keuzes, iedereen kan in het kader van hun de gezondheid van het cardiovasculaire systeem.Door het vermijden van frietjes en een rood vlees in de verzadigde vetten en transvetten, we kunnen een aanzienlijke vermindering van de risico ’s van coronaire hartziekte.Deze twee dikke zal leiden tot een low – density – lipoproteïne – cholesterol (slechte cholesterol) in het bloed toe.Dit zou kunnen leiden tot een vermindering van de plaatjes die verharding en leiden tot een hartaanval of beroerte in de slagader.

Veel vezels en vetarm dieet is voor de preventie van hart – en vaatziekten.Groenten, fruit en granen, magere levensmiddelen kan niet alleen de preventie van hart – en vaatziekten, kan ook van invloed zijn op de situatie van een omkering van deze risico ’s .

De tweede manier van leven veranderen voor de bestrijding van de gevolgen van coronaire hartziekte in de sport.Het hoeft niet is een sterke zaak.Het kan een eenvoudige dingen, zoals het gebruik van de trap lopen elke dag of in plaats van de lift.De sleutel is de geleidelijke versterking van de hart – en vaatziekten kracht in je, en je sterker bij het.

Als je rookt, je moet stoppen met roken.Niets meer dan roken kan leiden tot een toename van het risico van coronaire hartziekte.De Verenigde Staten hebben 135 000 per jaar, veel mensen sterven door tabak veroorzaakt of verergerd door een hartaanval.Bij verder gebruik van sigaretten, dat de ziekte er een verhoogd risico op overlijden van twee tot drie keer.

Ook een aantal doeltreffende methoden voor de behandeling en de procedure kan de behandeling van hart – en vaatziekten.Er zijn veel geneesmiddelen om de bloeddruk te verlagen, of de vermindering van LDL – cholesterol, maar als een drug, gebruiken ze ook bijwerkingen hebben.De operatie is een keuze, als de ziekte op de bedreiging van het leven, maar voor de meeste mensen, een gezonde levensstijl zal voorkomen dat ze moest naar de operatiekamer.

Om te voorkomen dat de manier van leven van de hart – en vaatziekten kan miljoenen mensen helpen een lang en gezond leven, zonder te moeten vrezen voor hun zou zijn de slachtoffers van deze dodelijke ziekte.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *