De behandeling van hart – en vaatziekten

In de Verenigde Staten en in vele delen van de wereld is geworden, hart – en vaatziekten leiden tot een vroegtijdige dood van de moordenaar.Dit is een slopende ziekte die veel mensen.Dus, voor de verbetering van de methoden voor de behandeling van hart – en vaatziekten lijden aan deze ziekten is van cruciaal belang voor de kwaliteit van het leven van de mensen.De meest voorkomende van hart – en vaatziekten, coronaire arterie stenose of geblokkeerd is, namelijk het hart zelf van de bloedvaten.Gelukkig is de methode kan worden gebruikt voor het ras, een verschillende behandeling van hart – en vaatziekten.

De keuze van de methode voor de behandeling van

Wat voor preventie in plaats van behandeling.Een eenvoudige aanpassing van de manier van leven, zoals het stoppen met roken.Roken is een van de belangrijkste risicofactoren voor hart – en vaatziekten, behandeling met stoppen met roken.Zeer belangrijk is om te onthouden dat, bij het stoppen met roken na drie jaar, een vermindering van het risico van hart – en vaatziekten gaat naar de risico ’s van niet – rokers.

Het niveau van voor de behandeling van verlaging van cholesterol in het bloed op het hart is ook van cruciaal belang.Door de vermindering van de niveaus, coronaire plaque vormen te verminderen.Cholesterol moet lager zijn dan 200 mg \/ dl, van minder dan 130 mg \/ dl van LDL – cholesterol.

Als je die ook de ether hypertensie of diabetes, je kan, rekening houdend met de eventuele behandeling van de kwestie.Deze voorwaarden moeten worden gecontroleerd, omdat zowel de factoren van hart – en vaatziekten erkend.

Als je de ziekte erger, je zou een beroep moeten doen op de meer serieuze behandeling.Deze weg betekent dat meestal dat moet onmiddellijk te beginnen met de behandeling, en misschien zelfs op bepaalde vormen van hart – en vaatziekten voor een juiste diagnose.

Geneesmiddelen voor de behandeling van zoals pijnstillers innemen onder de tong, nitroglycerine, aspirine en zuurstof, waar is de zuurstof door een buis of het masker.Aspirine kan ook bepalingen kan het bloed te verdunnen, het voorkomen van bloedstolsels.Andere geneesmiddelen kan ook worden behandeld met anticoagulantia.Het begin van de behandeling, hoe beter, want dit kan voorkomen dat de kansen slagader.

Tijdens de operatie van hart – en vaatziekten nodig

Hoewel de behandeling van hart – en vaatziekten – hart operatie is een optie, maar dit is een zeer gevaarlijke proces.Tegen de operatie ongemak en de relatief lange tijdens de operatie de onaangename gevolgen is ingesteld.Hartaandoeningen kan op elk moment in het leven van mensen.

Voor mensen met hart – en vaatziekten, operatie kan op elke leeftijd.Deze operatie heeft alleen als alles mislukt.De reacties op geneesmiddelen is niet duidelijk of een hartaandoening die een snelle daling van de operatie zal de kandidaten.In sommige gevallen, de operatie is het herstel van een hartaanval, en de enige manier om de gezondheid van patiënten en biedt een goede mogelijkheid.Herhaal de operatie in bepaalde omstandigheden nodig is, kan een eenvoudige opheffing van extra vloeistof kan een lichaam in de borstholte.Maar iemand met een hart van de persoon te maken is het feit dat ze nodig kan zijn hart operatie.

Hart – en vaatziekten chirurgie

Veel mensen met een hart operatie nodig mensen liever minder invasieve methoden niet verwonderlijk is.Een operatie is een belangrijke operatie, de rehabilitatie en de rehabilitatie van de tijd die nodig is op grote schaal.Als gevolg van een kleine Incisie, herstel van minimaal invasieve technieken moeten sneller en minder pijn en een litteken.Dit is een open hart operatie hart operatie routine.

Hartchirurgie hebben niet de hele borst open Incisie, omdat deze niet te ingewikkeld voor de operatie.Bovendien moeten de armen of benen, niet van de transplantatie nodig, ook niet als de hart – longmachine van zo ’n grote apparatuur.Deze vormen van hart – en vaatziekten operatie betekent ook een korter verblijf in het ziekenhuis, waarschijnlijk minder complicaties.

Zonder de dokter of de gezondheid van de raadpleging van deskundigen, dient niet gebruikt te worden voor de behandeling van hartaandoeningen.Kan je over je familie geschiedenis, met betrekking tot de naaste familieleden van de incidentie van hartfalen, omdat in sommige gevallen, hart – en vaatziekten, een genetische aanleg.In het uitvoeren van de noodzakelijke controles en inspecties, zal uw arts kan bepalen welke van de incidentie van hartfalen.Als dat geen probleem, zij zal voorstellen om corrigerende maatregelen te nemen om een behandeling in de vorm van programma ’s .Tegelijkertijd moet de volledige uitoefening van een gezonde voeding, roken, drinken, om te voorkomen dat de slechte gedrag.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *