De preventie van de ziekte van Lyme

Er zijn drie aspecten van de preventie van de ziekte van Lyme

1) om te voorkomen dat de door een tekenbeet

2) het verwijderen van tik onmiddellijk, maar op de juiste manier, als je een tekenbeet.

3) Zie de ziekte van Lyme artsen, als je de eerste symptomen van ziekte van Lyme, te beginnen met de antibiotica.

De eerste symptomen van de ziekte van Lyme, meestal na de eerste week in een tekenbeet, hoofdpijn, stijve nek, koorts, vermoeidheid, pijn in spieren en gewrichten.Sommige patiënten hebben ook de typische uitslag, bekend als de Bull ’s – eye huiduitslag.

Met de juiste preventieve maatregelen, de ziekte van Lyme gemakkelijk kan worden voorkomen.Hier is een tip:

Als je in de tuin wandelen of of beboste gebieden lopen, lange broeken dragen in plaats van de broek, je Broek in een sok.Je moet de jurk strak middel, polsen en enkels.

Als je in de tuin werken voor een lange tijd, of werk je in de bosjes, je kan het nemen van preventieve medische onderzoeken te vinden dat geen symptomen.

Niet met je handen naar de verwijdering van luizen.In tegenstelling tot het gebruik van dergelijke instrumenten, zoals een pincet.Als z ’n vingers verwijderd, doe je handschoenen aan.Niet doen, er is een hoog was de kans op besmetting.

Je moet elke dag met bijzondere aandacht voor de harige deel van je lichaam, omdat de teken gewoonlijk aan deze regio ’s .De schedel moeten op passende wijze worden gereinigd.

De ziekte van Lyme in Australië is vrij algemeen, wordt beschouwd als een epidemie.Moet voorkomen dat de moerassen, tuin, hoge gras en het strand of zoiets.Niet de tijd in het teken van de habitats of spoken.Als het mogelijk is, waardoor je de recreatieve activiteiten, zoals wandelen, kamperen, bosbouw en verbetering van het milieu en de natuurlijke en andere nauw verwante activiteiten.

Aan het einde van de dagelijkse activiteiten in je tuin in de struiken of met het verwijderen van alle kleren en, indien van toepassing, op zoek naar tekenen van de ziekte.

Door het gebruik van middelen voor de huid en kleding, met hoge kwaliteit van beschermende kleding voor het lichaam, de vermindering van de kans op infectie.Als het gebruik van middelen op de huid, je moet aan het eind van de dag wassen met water en zeep van je lichaam.Er kan veel spray spuiten in de kleding, afwijzing van luizen en als insecticide.

Dit is sterk aanbevolen te schrappen als brandhout en blad – of naaldverlies, teek kan ontwikkelen.Hou je tuin gras maaien en verwijder overtollige struiken.Door het gebruik van insecticiden, je kan veel van de luizen doden.

Dr. Dobie die gespecialiseerd zijn in de geneeskunde, de voeding, de anti – veroudering medicijnen, cosmetica, medische behandeling, chronische vermoeidheid, de behandeling van de bijnier vermoeidheid, een hormonale behandeling van de menopauze, behandeling van mannelijke menopauze � �), intraveneuze vitamine therapie (met inbegrip van 4 c), allergie testen en de behandeling van hart – en vaatziekten, en chelatie therapie.

Dr. Dobie die gespecialiseerd zijn in de behandeling van anti – veroudering medicijnen, cosmetica, medische, allergie.Behandeling met hormonen, biologische dezelfde intraveneuze vitamine behandeling en chelatie therapie.

Dr. Peter Dobie, hij aan de Universiteit van Tasmanië leren afgestudeerd in medicijnen.Hij heeft de behandeling van grote geïntegreerde voeding en voeding en uitgebreide praktische ervaring.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *