De behandeling van de ziekte van de oude Chinese geneeskunde is drugs.

In de geneeskunde is de belangrijkste vorm van kruiden en een behandeling.Maar er is de eerste in Europa en de Verenigde Staten, met de populaire Chinese model, maar kruiden is uitgegroeid tot een van de meest doeltreffende en snelle behandeling van de meest populaire.Herb is een afzonderlijke behandeling, kan de acupunctuur.
De aard van de geneeskunde is in evenwicht te houden, met het oog op het bereiken van een goede gezondheid, dus, voor de behandeling van de ziekte is gericht op versterking van de belangrijkste organen en nieuw leven in te blazen, met het oog op de bevordering van de goede werking van de ter uitvoering van hun, een goede Gezondheid.Dus, geneesmiddelen voor de behandeling van patiënten met niet alleen de eisen van (vaak van slechte smaak thee drinken met een dieet) ter bevordering van de belangrijkste organen nieuw leven in te blazen, het is niet goed als je de drugs nog heeft het gif direct daarna.

Bovendien, als gevolg van de Chinese geneeskunde filosofie is gebaseerd op het helpen het lichaam te herstellen op grond van dit proces is, zal de geleidelijke en niet onmiddellijk aan de ziekte, namelijk hoe langer hoe langer, het proces van herstel.De theorie is een complexe systeem voor observatie, onderzoek van vitale organen, de grondwet, de symptomen, emotionele en diagnose, met behulp van subjectieve en objectieve gegevens.De kruiden zorgvuldige evaluatie, en met de noemen we het recept “het probleem van de behandeling van de onderliggende oorzaken van kruiden.

Traditionele kruidengeneesmiddelen recept is van twee of meer van de formule die wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde kruiden, model of het stellen van de diagnose.Deze kruiden met elkaar samenwerken, dus niet alleen gebruikt worden.

Het is een van de belangrijkste aspecten van de geneeskunde, die gericht is op het herstel van het evenwicht van de energie, lichamelijk en geestelijk gezond te blijven, in plaats van de behandeling van een ziekte of aandoening.Met de moderne geneeskunde is anders, niet op basis van de symptomen vergelijkbaar, maar op zoek naar mogelijke voorwaarden kan leiden tot symptomen.

Er zijn drie vormen van vergelijkbaar, thee, poeder, je thee zetten, pillen.De thee is de meest flexibele en doeltreffende, maar meestal nogal onaangename drinken.Elke formulering is in feite een groep van herb kan planten, schors, wortel en minerale mengsel.

Acupunctuur en kruiden vaak een combinatie van versnelde behandeling van het proces.Kruiden verschilt van andere traditionele kruidengeneesmiddelen, omdat de kruiden worden gebruikt voor complexe formule, voor specifieke patiënten zelden alleen gebruikt worden met kruiden.Het gebruik van hoge kwaliteit, kruiden en pillen vormen in de vorm van verontreiniging, is onderzocht.

Het is nog steeds in China van de dominante positie van de gezondheidszorg, ondanks de in de afgelopen jaren medicijnen bestaan.Ondertussen, in China, de Chinese belangstelling is, leiden tot de hoogste van bepaalde plantensoorten in China oogsten om tegemoet te komen aan de groeiende vraag.

Herb is een oude en moderne gezondheidszorg, in ziekte en aandoeningen is voortdurend in ontwikkeling.We gebruiken alleen plantaardige stoffen, bloemen, zaden, wortels, schors en bladeren.

This entry was posted in Geneeskunde and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *