En de behandeling van coeliakie

Coeliakie is een dunne darm (Floss) voering aan de ziekte van het spijsverteringsstelsel van het menselijk lichaam, niet de absorptie van essentiële voedingsstoffen.Deze schade het gevolg is van gluten, tarwe, gerst, rogge en haver gevonden.Hoewel de precieze oorzaken, de celiac ziekte is nog niet duidelijk, maar de erfenis.Soms is deze ziekte het gevolg is van de operatie, zwangerschap, bevalling, virale infectie of ernstige emotionele stress.

De mensen eten met coeliakie met gluten eten, zal het immuunsysteem door de vernietiging van de vulling die reactie op de opname van voedingsstoffen.In het algemeen kunnen eten. De voeding via de dunne darm wand worden opgenomen in het bloed.Geen gezonde dons, ongeacht hoeveel voedsel eet zijn ondervoed zullen zijn.

Vrouwen zijn in het algemeen vaker dan mannen op.En, heeft coeliaki mensen met deze ziekte van de grotere risico ’s .De symptomen zijn laag albumine en cholesterol.De aanbieders van gezondheidszorg kan bloedonderzoek uitvoeren om de diagnose van de ziekte.Uw arts kan ook nodig zijn de onderzoeken van de dunne darm van een kleine organisatie.De symptomen kunnen variëren van coeliakie, zoals verstopping of diarree.Coeliakie kinderen kunnen een van de volgende symptomen:

(a) de vertraging

(b) misselijkheid of braken

(C) de toename van het lichaamsgewicht.

(d) of verandering van email.

(e) prikkelbaar gedrag

(f) lager is dan de normale lengte en leeftijd

Hier is een van de symptomen van de ziekte bij volwassenen:

(a).

B) een depressie of angststoornis

(C) vermoeidheid of pijn in de gewrichten

(d) vaak onvruchtbaarheid of abortus.

(e) of osteoporose osteoporose

(f) de menstruatie niet

Als je het eet glutenvrij dieet, symptomen kunnen verbeteren, haar zou genezen.Je moet niet met tarwe, gerst, rogge en haver met voedsel en drank.Een glutenvrij dieet kan genezen van de schade, om verdere schade te voorkomen.Dat is een eiwit in tarwe, rogge en gerst.Het belangrijkste is gevonden in levensmiddelen, maar kunnen ook andere producten, zoals geneesmiddelen, vitamines, en lippenstift.Coeliakie is vatbaar voor andere ziekten, het immuunsysteem van het lichaam van cellen en weefsels.Deze ziekte kan de ziekte, met inbegrip van type 1 – diabetes en reumatoïde artritis.

Een glutenvrij dieet betekent met tarwe, rogge en gerst te eten.De mensen moeten niet met coeliakie cornflakes, pasta, granen en verwerkte levensmiddelen.Ik kan dat een persoon van celiac ziekte van levensmiddelen, zoals het etiket lezen strategieën om de ziekte.

– is het een voedingsstof… In het lichaam van de bouw en reparatie van elke organisatie een belangrijk onderdeel van de cel.Haar en vingernagels bestaat uit eiwitten.Ten behoeve van de botten, spieren, kraakbeen, de blokkade van de huid en bloed.De voordelen van eiwitten, inclusief de oprichting van vlees en bloed, de immuniteit, te helpen bij het opbouwen van de huid, haar, nagels en kraakbeen.Eiwitrijke voedingsmiddelen met eieren, vis, melk, noten, soja, granen, peulvruchten en bonen.

– vol met antioxidanten, rijk aan vitamine C en kalium.- voordelen, met inbegrip van hart – en vaatziekten, kanker en vermindering van de risico ’s van diarree.- goed voor de verlaging van cholesterol, gewicht en tegen beschadiging van cellen.Granaatappelsap bijdragen tot het voorkomen van de plaquette.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *