Genetisch is een hartaanval of niet

威廉沃尔特斯
Hart – en vaatziekten leiden.
Vrijdag, de koning.
Genetisch is een hartaanval of niet
Als je ouders een hartaanval, voordat ze hun ouders, denk je misschien dat je ook een hartaanval.Hoewel de hart – en vaatziekten genetisch is een feit, maar het is slechts een van de vele factoren in een factor.Een recent medisch onderzoek of zelfs zeggen, de erfelijke ziekten die het risico van hart – en vaatziekten, minder dan 10%.
Zo, de overige 90% van wat?Het medisch personeel op de grootste oorzaak van hart – en vaatziekten onverenigbaar is, maar er zijn tal van studies hebben aangetoond dat roken, overgewicht en hoge cholesterol is een hartaanval van drie factoren.
De chemische stoffen die in de slagader te vernietigen, cholesterol is makkelijker te stapelen en uiteindelijk tot een trombose, arteriële blokkering in het bloed.Roken leidt ook tot een deel van de bloedplaatjes in het bloed, bloed, veroorzaakt, als je een goede mensen, elke dag trainen, die langzaam de moordenaar trombose van risico ’s .
Het menselijk lichaam hebben cholesterol en eigenlijk kan het nodig hebben, als we verschillende levensmiddelen, cholesterol, als de agenda ’s en de vleesproducten, meer dan het lichaam van de cholesterol nodig, en dan beginnen op te bouwen.De uitscheiding van cholesterol in plaats van langs de slagader te redden, worden opgeslagen.Cholesterol deposito ’s , accumalates geblokkeerd arteriële trombose, zoals de niet tijdige behandeling kan leiden tot een hartaanval of beroerte en in het ergste geval, of zelfs de dood.
Hypertensie is de belangrijkste oorzaak van hart – en vaatziekten.Herinner je, je de slagader wordt steeds kleiner, omdat alle cholesterol zijn opgeslagen in het lichaam, maar het lichaam van dezelfde grootte, elke dag dezelfde hoeveelheid bloed nodig, je hart is te proberen via een in de loop van de tijd en kleinere gebieden voor het vervoer van grote hoeveelheden bloed.Net als de familie het filter kan vast, wanneer het om de bevordering van de lucht in de goede werking van het Huis niet awhileso thefiltercan schoonmaken, je hart kan je jezelf probeert te dwingen van bloed in het lichaam van de kanalen geblokkeerd.
Overgewicht, met name omdat alle problemen op het gebied van de gezondheid zullen volgen, een hartaandoening die de noodzaak van een dagelijkse oefening voor programma ’s ter bestrijding van voor de procedure van te hoge cholesterol vertel uw arts, een andere reden.Meestal een voor mensen met overgewicht, een hoog cholesterol en hoge bloeddruk, en het is bekend dat de verhoging van het risico van hart – en vaatziekten vaak, maar nieuw medisch onderzoek bleek ook dat de correlatie tussen de vet en hart – en vaatziekten, dit is een nog niet volledig begrijpen.Hoe dan ook, samen met de toename van de maag, het risico van hart – en vaatziekten lijkt te zijn toegenomen.
Bovendien, de druk zal leiden tot hart – en vaatziekten, dus tenzij je moeder of vader je genoeg om een hartaanval, anders zullen ze meestal niet de oorzaak van een hartaanval.
Ik hoop dat je er genoeg van dit artikel voor de diseaseprovided zoek je informatie?Ik zal snel meer essays schrijven.

This entry was posted in Ziekte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *