Auto – immuunafwijkingen, de ziekte van Crohn

De ziekte van Crohn is een onbekende etiologie systemische inflammatoire darmziekte), leiden tot chronische ontsteking van de darmen.

Het van invloed zal zijn op het gastro – intestinale uit de mond van de anus ook kan leiden tot de gastro – intestinale complicaties.

In Noord – Amerika, de ziekte van Crohn was de incidentie van 6:100 000, worden beschouwd als ook in Europa, maar de lage van de Aziatische en Afrikaanse en andere belangrijke inflammatoire darmziekte, colitis ulcerosa, geen bekende medische of chirurgische behandeling van de ziekte van Crohn.

Echter, de ziekte van Crohn veel medische methoden hebben bijgedragen aan het ontstaan van de ziekte verlicht.

Bij patiënten met de ziekte van Crohn in vele jaren voordat de diagnose van de symptomen.Gastro – intestinale ziekten als gevolg van onbetrouwbare aard en de organisatie van de diepte van de betrokkenheid van de eerste symptomen, colitis ulcerosa meer dan vage.

De eerste symptomen van de ziekte van Crohn gemeenschappelijk met de volgende punten;
Buikpijn, diarree, bloederige diarree en rond de anus van ongemak.

Meestal alleen van invloed op de regio ’s , de ziekte van Crohn Escherichia coli.Als gevolg van de ziekte van Crohn ziekte is een van de meest voorkomende en kanker van de dikke darm, de meest voorkomende symptomen zijn diahrea of verstopping, abdominale pijn en krampen.

Net als alle auto – immuunziekten, zoals de ziekte van Crohn is een zeer ernstige ziekte, is er geen echte behandeling voor.Een nieuwe behandeling, maar niets kan het volledig genezen.

Sommige mensen lijken te zijn van de ziekte van de jaren af en toe een aanval, maar min of meer normaal leven.Andere mensen hun hele leven lijden aan chronische ziekten, soms kan leiden tot ernstige complicaties.

Als je in de aanval, zou je medicijnen is eigenlijk immunosuppressieve geneesmiddelen, en natuurlijk de steroïden, deze twee zijn niet geschikt voor gebruik is.Ze hebben veel bijwerkingen, krijg je een verhoging met immunosuppressiva opportunistische infecties.

This entry was posted in Ziekte and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *