De voeding uithoudingsvermogen.

Een magische pil atleten, zodat ze de beste?Veel mensen zijn op zoek naar een magische pil, en veel mensen die deze magische pillen.Maar het resultaat is altijd hetzelfde: er is geen wondermiddel.Iedereen weet dat, maar we hebben nog een keer opnieuw in dezelfde val.Alleen door hard te werken, kan de top bereiken.Op de top is slechts een deel van de top, maar blijft in het echt moeilijk.Hoe kan de top bereiken, op het dak?Een aantal factoren zijn bepalend voor de gave, goede voeding, concentreren, aandacht en van een aantal andere factoren, sommige mensen noemen het geluk.Hier, we hebben de nadruk gelegd op de voeding.

Voor elke atleet, wat is de beste voeding?Dat is moeilijk te zeggen.De beweging en de verschillende individuele spelers vraagt om een gemeenschappelijke methode.Elke beweging heeft zijn eigen fysieke eisen.Uithoudingsvermogen en Sprint, dit zijn zeer verschillend.Kijk naar hun lichamen, je weet wat de voeding kan deze spelers nodig.

De beste voeding is voor de atleten?Dit is geen duidelijk antwoord.Geen atleten hebben hetzelfde nodig.Dit hangt volledig af van de atleet en hem of haar in beweging.

Laat ons nu concentreren op het uithoudingsvermogen.

De test voor de uitoefening van de macht van de atleten van lichaam en geest.Als de test wordt het moeilijker om een langere afstand.Marathonloper zal in het spel zijn.Kan hij het gezicht van fysieke pijn, op de knieën en enkels, pijn in de rug en schouder.In de wedstrijd, als hij wil harder rennen, zal hij krankzinnig, maar z ’n lichaam niet.

Als we kijken naar de wedstrijd, de speler nodig voor deze dag om vorm te geven aan hun eigen lichaam.Natuurlijk moeten de bedragen van de opleiding, maar we houden de voeding.

De wedstrijd is een goede vaste voeding is belangrijk.Voor de wedstrijd, met inbegrip van 2 \/ 3 van de koolhydraten dieet moeten op 1 \/ 3 van de hoogwaardige eiwitten, en sommige natuurlijke vetten.Goede koolhydraten is pasta, maar niet uit het oog verliezen volkoren brood, aardappelen, granen, rijst, fruit en peulvruchten.Hoogwaardige eiwitten is mager vlees, zoals kip, kalkoen, rundvlees, varkensvlees, maar kan ook eten soja, eieren, noten en melk drinken.De consumptie van vlees, geen gebruik maken van een verzadigde (van dierlijke producten, zoals melk en vlees) of “vet” (uit de verpakking van producten met veel in en gedeeltelijk gehydrogeneerde vetten) voorbereiding van ze.Je zal vinden in de verpakking en etikettering van deze bepalingen.Voedsel van hoge kwaliteit moeten zijn zoals de Italiaanse pasta, verse tomaten saus voor olijfolie met bovenstaande gestoomde kipfilet.Op zoek naar die voedsel en recepten.Binnenkort zal je ontdekken dat je eigen recept, lekker eten voor je, het verkeer is geweldig.

In uithoudingsvermogen van de beste beweging, voeding, water.Je moet jezelf voeden, zelfs een week voor de race.Dit is om je lichaam reinigen, brandstof en water voor de komende gebeurtenissen.

Als je op de dag van de race alleen om jezelf aan te vullen met water, zou je niet te veel water te drinken.Het grootste deel van de vloeistof kan je opname via het zweet van lekken.Dus, als je wilt in het spel te vullen met water, veel water drinken.

Het zout eten in je eten.Zout zal je helpen in je lichaam houdt meer water.

Op de dag van de wedstrijd of een paar uur voor de wedstrijd, moet je een kleine hoeveelheid koolhydraten eten.Veel beweging diëtist voorstellen per uur voor de wedstrijd van ongeveer 50 gram.Je kunt in de sector bananen, granen, magere melk en energie – staaf in de kwaliteit van koolhydraten te vinden.Dit zal je spieren nodig in de glucose en genoeg energie om een goede wedstrijd rennen.
Aan het einde van het spel, je eet koolhydraten eten voor je lichaam te voorzien van de nodige koolhydraten.

Dit zal u een indruk geven van je lichaam moet uithoudingsvermogen en de wedstrijd.Dit is niet compleet, maar laat het je wel weten wat je een idee geven, wat te eten of drinken.Atleten moeten in overeenstemming zijn met de bijzondere behoeften van individuele programma ’s die de voeding.Je moet naar de arts of de beste programma ’s van de voeding van de raadpleging van deskundigen.

This entry was posted in Voeding and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *