Voedsel en voeding voorziet in het beheer van de combinatie van vaardigheden.

Het belangrijkste is, dat je voor een project ontvangen studenten te steunen.Dat bewijst dat je weet van dit plan is de werkelijke waarde van, het zal je voorzien van de kennis die nodig is voor succes.

De grote Ridder dat 2007 het college van voedsel en voeding gedaan na het beheer van dit programma, “voor mijn carrière me biedt een solide basis.De theoretische en praktische kennis van de balans maakt me concentreren, als ik de rol in de industrie voor te bereiden.Professor kennis, van harte steunen.Ik honderd jaar ervaring in het college dat ik carrière ontwikkelen, gaf me de kans om anderen te helpen.

Het verdient aanbeveling van de studenten op deze plek, en voor het bewijs, als ze bereid voedsel en voeding, de coördinator van de dienst beheer van levensmiddelen, beheer van het personeel, de controle op de kwaliteit van het personeel en het technisch personeel van de catering van kennis via de voeding en voeding in samenhang met de commerciële relaties van kennis en vaardigheden.Maar laten we eens goed kijken naar de programma ’s voor cursussen in de studieprogramma’ s, teneinde een beter inzicht te krijgen in de structuur en de concrete voordelen.

De keuken productie: een laboratorium opgezet als het milieu, professoren en studenten de keuken van de vaardigheden en kennis van restaurants en gasten diensten; over de doelstellingen en de keuken; de veiligheid van uitrusting en het efficiënte gebruik van.

De dienst beheer van voedsel en levensmiddelen diensten accountancy Wiskunde: om deel te nemen aan de boekhoudkundige koers, in de eerste plaats aan studenten wiskunde, de herziening van de dienst beheer van voedsel en voeding van wiskunde.Maar de boekhouding cursussen biedt met betrekking tot de diensten van de boekhoudkundige procedures van voedsel, registratie en rapportage van gegevens en methoden van de praktijk van het werk.

Medische behandeling voeding en gezondheid en planning van het menu: twee cursussen en hand in hand gaan.In de eerste plaats aan de voeding van het beheer van de studenten in de verschillende stadia van de levenscyclus van de ziekte en de rol van de voeding van de praktische aanwijzingen, gebaseerd op het gebruik van de normale voedingspatroon te wijzigen.De programma ’s en de behandeling van levensmiddelen, de menu’ s diensten in de kosten van de instrumenten voor het beheer van de controle op levensmiddelen.

Door de laatste zeven weken op het gebied van de opleiding werden aangevuld.Een van de doelstellingen van dit programma is voor studenten die ervaring, om hen te helpen bij de consolidatie van de diploma – uitreiking van levensmiddelen in de gezondheidszorg en voeding van de primaire industrie \/ posten die nodig zijn voor het beheer van vaardigheden.

Als gevolg van de dienst – programma richt zich op de levensmiddelen, een product dat is erkend als regio ’s , de langste in de Toronto, de operationele programma’ s.De maatschappij voor het beheer van Canada (csnm) en die in aanmerking komen voor de in die leden en afgestudeerden csnm Ontario voeding beheer van de samenleving.De Lid – Staten van de csnm eisen van Ontario van gezondheidszorg en langdurige verpleging in een langdurige verzorging en veel acute verzorging.

This entry was posted in Voeding and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *