Het feit dat de vrouwenbeweging voeding

Voedingsdeskundigen heeft veel boeken en handboeken, helpen de juiste voeding met het oog op de verbetering van fysieke kracht en uithoudingsvermogen.Op zoek naar de gids, moet dit lezen, omdat het gericht is op de verbetering van de prestaties van de vrouwelijke atleten.

Vrouwen en mannen hebben heel verschillende systemen van het lichaam.Dit is de reden waarom een interesse in sport zou de vrouw met een ander in de voedingsbehoeften van de voornaamste reden.Net als de mannen, ze is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan sport.

Vrouwen van verschillende in de voeding, sport en regelmatige lichaamsbeweging die bijzondere voeding nodig.Echter, op het gebied van de voeding, de fundamentele beginselen van mannen en vrouwen is dezelfde, maar een heel klein verschil.De vrouwen in conventionele lichamelijke activiteiten voor de verhoging van de vraag van bepaalde voedingsstoffen.

Dit is voornamelijk het gevolg van het feit dat vrouwen meer te komen: de afwijking.Dit wil niet zeggen dat de man is volledig immuun, is het alleen maar omdat het lichaam van een vrouw met een voortzetting van de cyclus.Om de juiste voeding is belangrijk, om te voorkomen dat de ziekte.

De belangrijkste factoren die de vrouwenbeweging voeding voeding is van calcium en ijzer.Voor vrouwen een andere belangrijke kwestie is de controle van het gewicht en eetstoornissen.Calcium en ijzer is een van de essentiële voedingsstoffen te helpen het lichaam te optimaliseren.

Ondanks het feit dat nog geen wetenschappelijke redenen voor, maar de simpele waarheid is dat vrouwen over z ’n gewicht te geven.Er is een normaal gewicht zal bijdragen aan een systeem van je geestelijke gezondheid.

Calcium is een mineralen in de groei, een belangrijke rol speelt.In beweging, in de geest van de spieren en de coördinatie van groot belang is.Het draagt ook bij aan de samentrekking van de spieren en de impuls geven.

Het is nuttig om een andere reden is, omdat het bijdraagt aan de instandhouding en ontwikkeling van sterke botten.De drama ’s in de voeding, een belangrijk deel van de behoeften van vrouwen.

In je jeugd en adolescentie voldoende calcium in de twintig tot dertig jaar voor in de in het begin van het jaar tot een optimale piek botmassa is belangrijk, en dit zal je helpen om het risico op osteoporose of vermindering van de risico ’s van de botten dun.

Sommige van de vrouwen in de sport inname van calcium en het gevaar dat sommige vrouwen als gevolg van het ontbreken van adequate calcium of menstruele cyclus niet normaal en vroeg het risico op osteoporose.Daarom moeten vrouwen meer calcium inname.

Afhankelijk van de leeftijd, een aanbeveling van de beweging van de inname van calcium in de lijst van vrouwen.Op de leeftijd van 12 tot 15 jaar oud meisje, ze elke dag moet ten minste 1000 mg calcium inname.Voor 16 tot 18 – jarigen, aan de andere kant, de inname van calcium per dag moet normaal zijn, dit is 800 mg.Voor elke dag van de vrouw tijdens de menstruatie, moet ook de inname van calcium van 800 mg.

Inname van postmenopauzale vrouwen per dag ten minste 1000 mg calcium en zwangere en zogende vrouwen inname van 1200 mg per dag.

En niet de minste, die afwezig is of een onregelmatige menstruatiecyclus van vrouwen, moeten ze ten minste duizend tot 1500 mg per dag.Voor vrouwen, tot het normale functioneren nodig van de inname van calcium is schadelijk.

Voor het helpen van die stoffen is hemoglobine mineralen ijzer – en dit is de handhaving van de belangrijke rol van zuurstof in het bloed, want het wordt overgebracht naar de verschillende delen van het lichaam.Het is ook bijdragen tot het ontstaan van de energie en de immuniteit van een zeer belangrijke voedingsstoffen.

Atleten dan iedereen in de wereld gemakkelijker van ijzer.Vrouwen worden geconfronteerd met grote risico ’s in, omdat ze in de loop van de menstruele cyclus van voortdurend verlies van bloed.Bovendien, gewelddadige campagne zal leiden tot de vernietiging van rode bloedcellen ijzer verloren.Een laag verbruik van ijzer en daling van de cijfers over sport.Vrouwen moeten veel ijzer in de voeding.

Het lichaam kan blijven laag vetgehalte is vaak de belangrijkste doelstelling van veel vrouwelijke atleten.Te veel vet kan een negatieve invloed heeft op de prestaties.Maar met minder vet of geen afbreuk kan doen aan een vrouwelijke atleten van de energie.De lage energie kunnen van invloed zijn op de prestaties, en dat is de reden waarom de juiste hoeveelheid voedingsstoffen in het lichaam in zo ’n belangrijke redenen.De juiste voeding van de vrouwen zal bijdragen aan de prestaties van alle sport en lichamelijke activiteit.

This entry was posted in Voeding and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *