Een gezonde voeding van de Gids van de zwangerschap

Zwangere vrouwen moeten de voeding van de gids.Inderdaad, in die tijd, je moet een extra inname van 300 calorieën per dag.Zij mogen echter niet zijn lege calorieën.De voeding hier is het woord.

Weet de exacte voeding tijdens de zwangerschap nodig.Tijdens de zwangerschap, evenwichtige voeding vegetarische dieet volgen is niet moeilijk.

Calcium

Volgens de dokter klaar tijdens de zwangerschap richtsnoeren, je moet uit de dagelijkse inname van calcium van 1500 mg tot 1200 mg per dag aan.Calcium in de botten, spieren, baby ’s hart gezonde groei en ontwikkeling van cruciaal belang is, en de tanden.Als je geen adequate inname van calcium, je baby zal het gebruik van de reserve van je calcium.Dit verhoogt het risico op osteoporose in je.

De tabel moet je zwangerschap met melk en het product.Voor de vrouwen van lactose – intolerantie, er geen lactose van zuivelproducten, melk, melk, yoghurt of cultuur.En als dat niet werkt, kun je de dokter van de calcium supplementen.

Tijdens de periode van zwangerschap, moet je elke dag ongeveer 60 gram eiwit, die gunstig is voor de gezonde ontwikkeling van kinderen.Trouwens, het maakt je borsten de placenta, de baarmoeder en gezond, verhoging van de hoeveelheid bloed die voldoende vruchtwater.

Ijzer

De voeding van de gids, van gietijzer, van ijzer momtobe en haar in de productie van foetale hemoglobine is heel belangrijk.Trouwens, in de laatste drie maanden van de zwangerschap, je baby uit je lichaam in de absorptie van ijzer uit de reserve, om te voorkomen dat het leven van anemie in de eerste zes maanden van verdwijnen.Hetzelfde, verlies je een bepaalde hoeveelheid bloed.Om deze redenen, van cruciaal belang is voor de verbetering van de inname van ijzer.

Je lichaam slechts 27 mg ijzer per dag nodig, maar je moet de inname van 60 mg, omdat niet alle inname van ijzer in het lichaam opgenomen te worden.Als je het goed gevonden bloedarmoede, die tijdens de zwangerschap ijzersupplementen.

Een van de dingen is die de absorptie van ijzer uit voedsel rijk aan vitamine C.Tomatensap, oranje of pomelo ’s is een goede keuze.Om te voorkomen dat het verbruik van melk, kaas en andere calcium verrijkt voedsel, omdat calcium voor de absorptie van ijzer.

Vitamine

De voorstellen voor de richtsnoeren voor de inname via de voeding vitamine tijdens de zwangerschap van 25 tot 50%.Op dit moment de vraag van foliumzuur verhoogd tot 400 microgram per dag.Tijdens de zwangerschap dieet voedsel kan voldoen aan de eisen van de vitamine.

Zelfs als je denkt dat je de voeding tijdens de zwangerschap, is het belangrijk dat er zwanger en voeding voor de artikelen en boeken lezen.

This entry was posted in Voeding and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *