– wat eten we de cellen om gezond te blijven?

– voeding.(deel 1)
Door Warren Tate Thor en Susan Smith

Je lichaam, van binnen en van buiten.

We herinneren ons allemaal, als de kinderen horen zeggen: “op een dag een appel kan de dokter weg”.

De appel van de voeding, vezels en zelfs zijn nuttig, maar we hebben meer nodig dan dit.De studie toont duidelijk aan dat de echte gezonde voeding moet worden gecontroleerd:
Eiwitten,
Koolhydraten,
Vet,
Vitamine.
Mineralen,
Olie,
De vezels,
Voldoende schoon water,
– als het om de steun op lange termijn en duurzame, goede gezondheid.

Als dit wordt regelmatig door het verkeer te steunen, dan heb je waarschijnlijk een goede stofwisseling en zeer actieve immuunsysteem.

In feite, uw immuunsysteem sterker, hoe meer je gezondheid, de bescherming van het milieu, die je door de grotere, waardoor infecties en ziekten.Als je eten is rijk aan voedingsstoffen die nodig zijn voor je lichaam, het kan je op cellulair niveau sterk blijven.

Geef je lichaam de instrumenten die nodig zijn om uw immuunsysteem sterk blijven.Een sterk immuunsysteem ter ondersteuning van individuele een verkoudheid of griep minder, ze hebben betere apparatuur, de bescherming tegen ziekten, op alle niveaus, is het koud of chronische ziekten.

Als een groep, ons probleem is de gemiddelde dieet, koffie, eten, eten en suiker, geeft ons niet genoeg de nodige micronutriënten en plant, ons lichaam nodig.

Als we het gebrek aan de nodige voedingsstoffen, onze lichamen nodig voor de handhaving van de verschillende systemen van ons lichaam een essentieel onderdeel van onze gezondheid en ons hele systeem op de risico ’s worden ondermijnd.

We kunnen niet zoals verwacht op doeltreffende wijze de druk in het dagelijks leven, veel energie zo laag, dat is niet normaal.

Ze weten niet wat er met de vitaliteit van de gezondheid, energie te doen buiten de normale dagelijkse leven.

Dit is misschien uitleggen waarom de zenuwen, angst en afbraak van drugs is een van de hoogste ter wereld de belangrijkste reden van voorgeschreven medicijnen.

Ondervoeding leidt tot een slechte gezondheid, in de vorm van jonge mensen, zoals een lage energie, lage druk het immuunsysteem en moeilijk te hanteren.

Samen met de looptijd van deze personen, een slechte gezondheid van de voorlopige indicatoren vaak naar een belangrijke kwestie, en andere voedingsgerelateerde ziekten, met inbegrip van een hartaanval, kanker en een beroerte.

In sommige gevallen onwetendheid een zegen is, veel mensen denken dat ze iets weten ze geen pijn zal doen.In dat geval, ik weet niet wat er gebeurd is zal je lichaam goed is om je te doden.

Velen van ons erkennen dat er sprake is van een probleem, dus eet een gezonde en evenwichtige voeding, maar als dat zo is, hebben we nog steeds in een nadelige positie.

De meeste van de voedingswaarde van levensmiddelen en niet de tijd van onze ouders, want het is al vernietigd.

Bijvoorbeeld, bij het ontbreken van de in de voeding van de aanplant van voedsel, kunstmest en chemische additieven gedwongen de produktie, dan is voor de volledige looptijd van die producten, en dit is een moderne landbouw methoden.

Dit kan leiden tot goede economische betekenis, geef ons de goedkopere producten, maar op de voedingswaarde van levensmiddelen is uiterst schadelijk.

Als er geen uit de bodem van essentiële voedingsstoffen, niet de vruchten rijp om in de wijnbouw, opslag van een paar weken of maanden of soms jaren een jaar van de opslag van de appel, de diensten die we van de voedingswaarde van levensmiddelen.

Voortdurend onderzoek blijkt dat ooit werd beschouwd als een gezonde voeding en nu heeft ons niet elke dag de minimaal vereiste voeding om de instandhouding van onze lichamen.

Meer en meer medische instellingen voor de bevordering van het gebruik van vitaminen en mineralen supplementen.De meeste mensen in de westerse landen nu een vorm van aanvullende producten.

Het probleem is om ze in de juiste combinatie.Veel verhalen, zelfs voor mensen voorstellen, is in het beste geval tegenstrijdig.

Dit kan niet alleen verwarring en duur, en proberen via de reclame en de speculatie voor geïnformeerde besluitvorming vaak meer dan de meeste mensen tegenslagen van de capaciteit.

Op dit moment is de ontwikkeling van de voedingswaarde van producten, in combinatie met de westerse wetenschap en technologie en de vitaminen en mineralen, en kruiden en planten die voor de oude kennis van China, India en Zuid – Amerika in de loop van de jaren in goede gezondheid.

Vitaminen en mineralen die van cruciaal belang zijn voor het behoud van de gezondheid, kruiden en planten factoren bijdragen tot de reiniging en ontsmetting van het lichaam, de specifieke steun van de functies van het lichaam.

Om te weten hoe we het lichaam op een gebruiksvriendelijke vorm voor voeding en snel naar onze cellen voor voeding, we moeten het weten van ons lichaam voortdurend met nieuwe en meer gezonde cellen in plaats van de oude cel, met de snelheid van miljarden cellen per dag.

Een gezonde cellen in plaats van de oude cel met een aantal voorwaarden.Het lichaam moet een schone basis te werken, als wij met chemische stoffen en stoffen voor het laden van ons systeem, dat we voor een sterk, gezond lichaam cellen.

En, wanneer de voeding voldoende is, de nieuwe cellen altijd gezond.Als het gebrek aan voedsel, dan hebben we het lichaam is niet voldoende instrumenten ter vervanging van oude cel, de beste kwaliteit, de nieuwe cellen en toereikende voeding voor en dit is een cruciaal punt.

Met het oog op de verbetering van de gezondheid van het regenereren van cellen en we zijn elke dag moet een evenwichtige voedsel groepen.
Onze organen als er niet voldoende aanbod zou verslechteren.
Koolhydraten zijn lichaam de voorkeur gegeven aan energie, met het oog op de bevordering van het metabolisme.
Vet in het dieet van de concentratie; een bron van energie.
Vitaminen en mineralen; in vijf uur per dag absorptie, moet vervangen.
Olie; het behoud van de integriteit van structuur en functie van de cellen.
De vezels en het onderhoud van de en de spijsvertering, om gezond te blijven.
Water; weggespoeld gif en het behoud van onze systemen schoonmaken en de beste normen.

Article continued – Nutrition For Your Cells (Part 2) Door Warren Tate Thor en Susan Smith

This entry was posted in Voeding and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *