De perfecte schoonheid overtreffen:

Belle, ook bekend als pulcrum.Dit is een perfecte, het bestaan of gedrag.Bestaan in verschillende mate, de planten (plantaardige), een gevoel van leven (dieren) en rationeel leven (mannen); de Verenigde Staten de rijkdom en diversiteit van de verschillende mate afhankelijk is van het bestaan.

De Verenigde Staten hebben verschillende niveaus, afhankelijk van het onderwerp kan begrijpen dan de schoonheid, rechtstreeks aan de geest van de schoonheid van het leven, van toepassing op de zintuigen iets aantrekken, dat ons bewustzijn, met name de auditieve en visuele.

Er zijn verschillende soorten, de schoonheid van de natuur is de menselijke natuur, dus kunnen we zeggen dat een vrouw… En de schoonheid van de natuurlijke en door de mens veroorzaakte rationaliteit, toen ze begon te verbeteren door haar schoonheid, make – up, make – up en de uitoefening van het schilderij, en kunstmatig is mooi omdat Het zijn hand tekening.

De schoonheid en de eenheid van het goede

Een speciaal soort goed is mooi, omdat het bekend is en die door middel van een bijzondere vreugde.Toen voelde esthetische en vreugde, verstandige wens kan een rol spelen.Het is een van de mooie dingen denken, in plaats van het bezit.Schoonheid is door sensorische of verstand weet wil of sensueel verlangen.

De perfecte schoonheid is gebaseerd.

Schoonheid is de basis van de ideale object; de verbetering van de dingen is verheugend, omdat ze mooi zijn.Dus, wat is er geen man of vrouw die kunnen genieten van een mooi, perfect nog altijd op tegen, dus mooi.De perfecte uit bestaan, volledige en absolute schoonheid gedrag.

Verbetering van de Verenigde Staten volledig

De Stichting is een absolute schoonheid.Mooi, er is, kunnen we zeggen dat, wat mooi is, want ze is de perfecte.Dit is echter niet de enige aspecten van de Verenigde Staten.De totstandbrenging van een perfect wezen er alleen om schoonheid is mollig.Een voorbeeld hiervan is het, een vrouw van in de tijd dat ze een vrouw is, is echt prachtig.

De Verenigde Staten heeft drie fundamentele elementen:

Doel en onderwerp zelf en moet een harmonieuze en het aandeel van rond.Kleding en in overeenstemming moet zijn met de situatie en de persoonlijkheid.Met het oog op de verdere verbetering van hun perfecte, haar make – up niet behoren te worden, maar ze is goed, dus kunnen we zeggen dat de man is aantrekkelijk.De integriteit van het object en de integriteit van de inhoud en vorm van een ongeluk in een andere elementen waarmee rekening moet worden gehouden.Als een mooie dingen, tot het laatste detail, het zal worden gehouden.Mozart oratorio schoonheid is een werk van de integriteit en de volledigheid van de mooi voorbeeld.

Een andere factor is duidelijk, zowel fysiek of geestelijk.In het geval van in kennis van het systeem, is het duidelijk in de begrijpelijkheid, de waarheid en het bestaan worden gezien.In het geval van de muziek horen, vrolijke melodie te regelen.In de ogen van de omstandigheden, licht, transparantie en helderheid van de rekening te houden met de kenmerken van een schilderij is; als er duidelijke, heldere, zonnige.

This entry was posted in Schoonheid and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *