Tien redenen waarom de dagelijkse meditatie beginnen

Meditatie is een sinds de oudheid is de kunst van het bestaan.Dit is niet een van de verklaring kan worden genegeerd.Immers, er is veel van de mensheid in de loop van de tijd is veranderd, maar de kunst is onze diepe meditatie altijd aan iets vasthouden.Dat is omdat ik dat er geen alternatief is.Geen andere, een hand aan de meditatie, die veel goede wensen.In feite, niets is meer dicht.

In dit artikel, ik zal een overzicht worden gegeven van de voordelen die de tien meditatie, in de hoop dat het stimuleren van iedereen te leren en de praktijk van de tijdloze kunst.

1.Verlichting: dit is een van de uiteindelijke doelstelling van meditatie.Je helpen bij het vinden van de realiteit van de niet – tweeledig van aard.Dat realiseer je je dat je echte zelf is heilig, een met God.

2.Vrede en rust: een meditatie geest gemakkelijk, de Plaza – Ganges, in vergelijking met de normale geest, dat is de Niagara watervallen.Met andere woorden, je geest is kalm, diepe stilte, zodat je in vrede.

3.Open je meditatie wijsheid: alle aspecten van de mededeling.Dat betekent dat je kan nu in uw goddelijke zelf rechtstreeks uit de richtlijn.In dit verband heeft de intuïtie en de wijsheid van de stroom.

4.De vreugde en geluk: afstoting van de niveaus van een valse identiteit meditatie, om je ware zelf.Als je een einde te maken aan deze valse zelf, om tegemoet te komen aan hun onzin te stoppen, kan je leven in je ware aard.Dit brengt geluk, want het houdt je in leven, bestaan en zelf voelen.

5.Liefde en mededogen meditatie om je te laten zien: de grote sympathie en hou contact zal spontaan.Diep van binnen weet ons heilig is, het verandert je kijk op anderen duidelijk anders.Dit zal ook aanzienlijk verbeteren van de relatie tussen jou en vrijetijdsbesteding.

6.Decompressie en gezondheid: dit is hand in hand gaan.Als je meditatie leren leven in de kunst, de angst en bezorgdheid zal steeds meer verdwijnen naar de achtergrond.Deze versoepeling van de meest gunstige staat van bewustzijn is, is het niet alleen kunnen helpen het lichaam te genezen, maar ook om een einde te maken aan de druk van de stoffen, preventie van ziekten en aandoeningen.

7.Verbetering van de functie van de hersenen: alle serieuze meditatie weet hun hersenen wordt versterkt door meditatie.Nu, de dagelijkse empirisch onderzoek blijkt dat in dit verband.Meditatie zal zonder twijfel je bewustzijn aanzienlijk zal verbeteren, en je intelligentie.

8.Vond je de doelstellingen en talent, als je begint te ontdoen van die aspecten vallen, krijg je de kans om te zien hoe je werkelijk bent.Maar natuurlijk niet deel.Dit zal je laten zien wie je bent, wat je echt van het leven.Dit is de beheersing van de kunst van het leven en dat je echte talent, het talent en de doelstelling van de tips.Waar je van houdt, is het zijn eigen belangen, zonder eer terug.Als het een beetje, het leven kan vol passie, het enthousiasme en de onafhankelijkheid.

9.Yoga en geestelijke kracht: we momenteel met slechts 10% van de capaciteit van onze hersenen.Yoga en meditatie oefening gewekt die meestal inactief gebieden van de hersenen.Deze regio ’s als de hersenen geactiveerd is, ze hebben de energie zal worden vrijgelaten.Zo ’n kracht verstandig worden gebruikt, kan het nuttig zijn voor anderen, ook bijdragen tot de vooruitgang op weg naar je in de geest.

10.Prachtig. De charme, geloof, moed, karakter en evenwicht zijn ingesteld door meditatie.Dit heeft geleid tot een zeer charmant en magnetische mensen.Ik kan dat het beste woord om het te beschrijven die de invloed van de verbetering van de collectieve persoonlijkheid is prachtig.Je geeft je genialiteit schijnt.

This entry was posted in Meditatie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *