De zmeditation in India.

Meditatie in India is een soort van oorsprong aan de mythe van de praktijk van het tijdperk.Veel van de mensen van God, de duivel verhaal, zelfs niet de taak kunnen bereiken door meditatie.Meditatie in India is niet alleen een God te sussen, maar nog belangrijker is dat als een zelf – proces “.Zelfontdekking in de moderne samenleving steeds belangrijker, mannen en vrouwen in het dagelijks leven steeds meer ongerustheid.

De mythe over in India.

De mythe is India ’s en de mahabharata je beschrijving.In deze twee epische meditatie is belangrijk.Dat kan 罗波 onoverwinnelijk door meditatie, de beroemde 潘阿朱 dat door de heer Shiva mediteren om pashupat boog, en 德鲁瓦 ontmoet Lord vishnu door meditatie.Indische meditatie talloze verhalen is beschreven in twee epische en naar de wereld van boeken.

In deze periode is de mythe van India in meditatie verlaten de grot van, bijvoorbeeld, of in de wildernis.We mogen echter niet vergeten dat meditatie is een herontdekking van de beste weg is, in een rustige en inmenging in de omgeving van.

In de geschiedenis van de Indiase meditatie.

India dateert van India in het stroomgebied van de beschaving en later de komst van de ariërs.Sinds het begin van de geschiedenis in India meditatie kan worden getraceerd naar de ariërs.Meditatie praktijken bestaan vandaag de dag nog, van oorsprong uit India en de heilige en de kluizenaar yoga les.Yoga is de leerling regelmatig door de wijze man in de “praktijken” of instellingen in de vorm van een goede geestelijke gezondheid.Meditatie is een proces dat in de yoga.

In India, een ander voorbeeld is de beroemde gautam meditatie, Boeddha.Hij wil nu in de bodhgaya Linden veertig dagen een openbaring.Heer boeddha ’s die in de boeddhistische meditatie vinden, in de eerste plaats het geweten.Later, in de 19e eeuw, swami vivekananda wil in de huidige kanyakumarika tempel met z ’n trip naar Chicago voor de geschiedenis.

Het moderne India meditatie.

Meditatie in India nu al een enorme betekenis.Het is nu niet alleen worden beschouwd als bij de behandeling van de streek de geest en is de weg naar vrede.Alle delen van de Republiek hebben de school en de verspreiding van het kamp in India de praktijken van meditatie.Mensen aanmoedigen om deel te nemen aan yoga, meditatie, en voor de behandeling van de aandoening en de vermoeidheid van het lichaam.Het leven van elk gebied, ook al is de jeugd van de concurrentie, maar ook de erosie van uw lichaam en geest.

Meditatie is de meest geschikte manier van je zintuigen, nieuw leven in te blazen en de geestelijke onderdrukking en afleiding van ons milieu voor ons dagelijks leven.India is niet meer beperkt tot de meditatie Hill station, bossen en de wildernis, maar ook naar de stad.Zelfs de kinderen onderwijs instellingen regelmatig yoga lessen te leren in het voordeel.

In India, deze vorm van meditatie is noodzakelijk, omdat we niet voldoende mogelijkheden om terug naar de eenzame plek om wakker te worden en onze zintuigen.Een goede leraar en helpen hen te leren van verschillende vaardigheden en hun de voordelen van de meditatie.Deze organisatie is opgezet in India zmeditation meditatie.

This entry was posted in Meditatie and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *