India is de behandeling van colorectale kanker

Wat is de kanker van de dikke darm (kanker van de dikke darm en kanker).

Darmkanker is begonnen met een term gebruikt om kartel – of endeldarmkanker.Kanker van de dikke darm en kanker, van oorsprong uit de spijsvertering, ook bekend als de gastro – intestinale systeem.Dit is de verwerking van levensmiddelen en verwijdering van vaste afvalstoffen die energie (mest).

Voedsel is kauwen en slikken, na de verspreiding aan.Daar, het is gedeeltelijk ontbonden in de dunne darm.”Het woord” verwijst naar de breedte van de dunne darm.De dunne darm is de langste deel van het spijsverteringskanaal.Het is ongeveer 20 meter lang.

De dunne darm te breken met eten, nemen een groot deel van de voeding.De dunne darm met e. (ook bekend als e of de dikke darm), ongeveer vijf meter lange buis van de spieren.Het eerste deel van de dikke darm van voedsel, water en voedingsstoffen opnemen, ook als de plaats voor de opslag van afval.Afval van de dikke darm naar de rectum, de laatste 6 centimeter van het spijsverteringskanaal.Van daar dat afval door de opening in de anus.

De darm is rubriek 4, zoals hierboven vermeld.Kanker kan op elk van de vier delen of te beginnen in het rectum.Elk deel van de wand (recto) hebben een paar lagen.De kanker van de binnenste, en door de groei van sommige of alle van de andere verdiepingen.Een beetje begrip voor deze laag is nuttig omdat het stadium van kanker (verspreiding) hangt in grote mate af van de invloed van deze laag.

De verschillende regio ’s van de kanker kan beginnen, omdat verschillende symptomen.Maar de kanker van de dikke darm en kanker, ook bekend als de kanker van de dikke darm, hebben veel gemeenschappelijke kenmerken.Naast de in verband met de behandeling van een deel van de in dit document, in het debat over deze kwesties.Ze zullen afzonderlijk worden behandeld.

In de meeste gevallen van kanker in de trage ontwikkeling van binnen een paar jaar.We weten nu dat de meeste van deze vormen van kanker, is het begonnen… Een poliep uit voering te groeien in de karteldarm – of endeldarmkanker Centrum voor de organisatie van de groei.Een bekend als de poliepen kunnen kanker gezwel.De eerste om te voorkomen dat de kwaadaardige poliep.

Meer dan 95% van de kanker van de dikke darm en kanker is kanker.Deze is gelegen in de darm cellen binnen de kanker.Ook een aantal andere, meer zeldzame vormen van kanker van de dikke darm, en het feit dat het rectum, maar alleen in de hier genoemde adenocarcinoom.

De Etiologie van colorectale kanker

Is er geen enkele reden colorectale kanker, maar sommige factoren lijkt te verhogen het risico van kanker:…
1.age – met name na 50.
(2.having poliepen in de darm en het rectum van kleine groei).
3.family geschiedenis van kanker van de dikke darm – met name als relatieve (ouders, broers en zusters, kinderen van onder de 45 jaar oud) kanker van de dikke darm.
4.having familiaire adenomateuze polyposis (FAP) of erfelijke niet poliepen van kanker van de dikke darm (samenwerking).
5.inflammatory darmziekte (colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn).
6.high-fat dieet.
7.alcohol consumptie.
8.smoking.
9.physical nietsdoen.
10.obesity.
11.ethnic achtergrond van mensen ook (Oost – Europese joden) vallen.
De onderzoekers ook in het dieet van invloed zou kunnen zijn op de risico ’s van colorectale kanker.Met fruit en groenten eten kan de vermindering van de risico ’s .De hoge en lage dierlijke vetten vezels eten lijkt kan ook de vermindering van de risico ’s , maar er is meer onderzoek nodig om zeker te zijn.
Sommige mensen de ontwikkeling van colorectale kanker geen van deze risico ’s zijn.

De kanker van de dikke darm (kanker van de dikke darm en kanker van de symptomen)

De volgende is de meest voorkomende symptomen van colorectale kanker.Maar iedereen kan een andere symptomen:…
1, de verandering van de stoelgang, zoals diarree, constipatie of duurt het een paar dagen meer shit smal.
2. De rode of zwarte ontlasting.
3, last van de maag, zoals vaak om boos te zijn, Kramp, vol gevoel.
4, de aanhoudende zwakte en vermoeidheid.
– 5 geelzucht huid en ogen geel.
6, geen bekende redenen om gewicht te verliezen.

De diagnose van kanker (kanker van de dikke darm en kanker)

De diagnose van kanker met misschien de eerste stap in de richting van een “digitale rectaal onderzoek. In deze test, die vaak een routine onderzoek van een deel van de dokter met handschoenen aan, abnormaal gevoel in de vingers in het rectum van groei, kan de test je occult bloed in de ontlasting.Als je twijfelt aan darmkanker, u en uw arts heeft veel onderzoek beschikbaar zijn, om ervoor te zorgen dat de juiste diagnose.Aangezien er meerdere opties, en dat deze verschillen kan je helpen om weloverwogen beslissingen te nemen.

In deze test (met uitzondering van occult bloed in ontlasting Elisa – test), voordat je dikke darm moet is helemaal leeg.In de voor de operatie, moet je de darm schoon, je kan die klysma – of het drinken van door een arts van vloeibare Laxeermiddel.Om ervoor te zorgen dat de juistheid van de voorbereiding voor deze test is belangrijk.

Elisa – test: occult bloed in ontlasting in deze eenvoudige colorectale kanker in de screening tests, de ontlasting monster worden toegepast op een speciale kaart, als vastgesteld in het bloed, het zal veranderen.

BARIUM klysma: een nauwe buis in het rectum (wit, Wit – om de vloeistof vloeistof) in de dikke darm.En de foto ’s van speciale X – Ray, massa’ s tumor of een schaduw.- maakt het gemakkelijker om de tumor zien.In deze test voordat je zal in kennis worden gesteld van vasten (niet eten of drinken) voor een paar uur.

Sigmoïdoscopie: – dunne buis. In het rectum, heeft de dokter het rectum en het eerste deel van de dikke darm (waar dat de helft van de poliepen).

Een colonoscopie: voor colorectale kanker (kanker van de dikke darm en kanker) de meest nauwkeurige en grondige controle.Een lange, slanke buis in het rectum, kan de arts of de hele darm, opheffing van de poliepen, dan een biopsie.Om te voorkomen dat de ontwikkeling van kanker zal poliep verwijderd.Een kalmerend middel wordt gewoonlijk gegeven voor deze test.

ECHO:…
Deze niet – invasieve test gebruik van beeld en geluid van foto ’s van de beelden in het menselijk lichaam.Het imago van abnormale patronen in massa of de tumor kan tonen.Deze test voor het opsporen van kanker is uitgezaaid naar andere organen.

Virtuele colonoscopie (CT): deze test is de wederopbouw van het creëren van een knobbel in de dikke darm.Als een kleine darm door de rectum is kooldioxide een beeld zal worden genomen na een paar seconden.Virtuele colonoscopie is een betrekkelijk nieuwe techniek, het is onduidelijk of de mate van nauwkeurigheid.

India colorectale kanker: colorectale kanker de keuze hangt af van de tumor, de mate van verspreiding van de tumor, en de invloed van de darmwand en andere organisaties van de diepte.Voor de behandeling van patiënten met hangt ook af van de leeftijd, de geschiedenis, de algemene gezondheidstoestand en de behandeling van specifieke geneesmiddelen en de tolerantie.
De criteria voor de selectie van India colorectale kanker behandeling, met inbegrip van: –

1. In India colorectale kanker gedeeltelijke resectie van de darm (ook bekend als deel van de laesies in de darm resectie) regio ’s en de normale organisaties aan beide zijden van de tumor verwijderen.Toen de dokter het gezonde dikke darm.Soms kan de arts moet een tijdelijke STOMA, of om de vaste afvalstoffen uit de buik van het lichaam van de patiënt en open op een speciale zak totdat het gezonde weefsel genezen toe.Soms een STOMA blijvend is.
2, een operatie of een geheime operatie in India colorectale kanker – tubulaire instrument en de zeer kleine camera ’s via de buikwand worden ingevoegd in de buik.De chirurg te zien hoe de camera ’s op het TV – scherm zien, kan de dikke darm verwijderd en de nabijheid van een groot deel van de organisatie, bekend als de darmen.
3. De behandeling van colorectale kanker India hoogenergetische straling om kankercellen te doden.Radiotherapie gebruikt in combinatie met een operatie kan worden beschouwd als een definitieve behandeling, kan ook worden gebruikt voor de vermindering van de kanker van de dikke darm of de verlichting van de symptomen, zoals pijn, bloeding, of geblokkeerd.Radiotherapie meestal als uitwendige bestraling.De straling van het lichaam van de patiënt, de directe blootstelling aan kanker en het omliggende weefsel.
4, India colorectale kanker intraveneuze of orale toediening van chemotherapie – kankercellen doden.Chemotherapie worden vaak gebruikt voor het verminderen van andere delen van het lichaam van de kans op herhaling.Als de radiotherapie, chemotherapie kan verminderen bij patiënten met tumor heeft zich van de symptomen van de ziekte en de verlenging van de overlevingsduur.

This entry was posted in Kanker and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *