De verschillende opties voor de behandeling van borstkanker

Borstkanker is de pijn voor iedereen, ook al is die op dit moment geen zieke mensen ook.Alleen al in 2012, American Cancer Society voorspeld zal ongeveer 226000 een nieuwe gevallen van borstkanker, bijna 40.000 mensen overlijden aan deze ziekte.In de huid kanker, het is de tweede meest voorkomende Amerikaanse vrouwen de kanker, elke vrouw in een moment van haar leven, ongeveer 1 8 de kans op borstkanker.

Als gevolg van de hoge incidentie van borstkanker bij vrouwen bewust te maken van de gevaren en de periodieke controle van z ’n knobbel of massa is heel belangrijk.Niet alleen de vrouwen kwetsbaar voor de gevolgen van borstkanker, man kan zijn.In feite, 300 gevallen van borstkanker in elk ongeveer 1 op mannen.

De behandeling van borstkanker in de afgelopen decennia sprake is van een aanzienlijke verbetering van de kans op herstel van borstkanker, nu beter dan ooit.Verbetering van het publieke bewustzijn is ook de overlevenden een belangrijke factor in de toename van kanker is opgemerkt, omdat dat de kans op overleving is groter.Op dit moment zijn er meer dan 250 000 vrouwen borstkanker overleefd, dit bewijst dat het te genezen is.

Bij de behandeling van borstkanker, artsen en andere medische deskundigen hebben veel keus.Iedereen is anders, het is een andere persoon, geschikt voor een individuele behandeling van borstkanker is misschien helemaal verkeerd.Als u lijdt aan borstkanker, zal uw arts beslissen wat de beste behandeling voor u is, kunnen zij gebruikmaken van een of meer van de volgende methode voor de behandeling van borstkanker.

Chirurgie
Chirurgie is definitely one of the options a doctor will consider when looking at the best breast cancer treatment for you. In fact, it is usually the first tactic used for most patients. Most surgery comes in the form of a mastectomy, whereby the breast tissue is removed, along with the cancerous tissue. This is not as destructive to the breasts as it used to be, but many patients opt for breast reconstruction after they have beaten their cancer.

De andere grote operatie voeren vaak voor de behandeling van borstkanker is het verwijderen van de tumor verwijderen, dat betrekking heeft op de borst en veel minder eenvoudig voor de organisatie van kwaadaardige tumoren.Soms werd de lymfeklieren, lymfeklieren verwijderd is van de plaats van de verspreiding van kankercellen borst buis eruit.

Radiotherapie,
Radiotherapie, is a breast cancer treatment that works by targeting radiation towards the area of the breast affected by the cancer. This radiation then kills some, if not all, of the cancer cells in the area. It is most commonly used after surgery has been performed though. This is because the surgeon can’t always be 100% sure that they have removed all of the cancer, so treating the area with radiotherapy removes any cancerous cells that have been missed.

Radiotherapie, is clinically proven to be a valuable tool in the fight against breast cancer. In fact, women not taking radiotherapy after surgery have a 60% higher risk of getting breast cancer again later in life. It is also a myth that radiation therapy produces horrible side-effects. Although there are often some side-effects, they are not as drastic as people make out and it could be that people are confusing radiotherapy with chemotherapy, which has much worse side-effects.

Chemotherapie
Hoewel de bijwerkingen van chemotherapie is niet prettig, maar het is nog steeds een algemene behandeling van borstkanker.Dit is het gebruik van drugs of van ten minste verzwakt de kankercellen vernietigen in het proces, met inbegrip van kanker cellen die zich in de borst.

Chemotherapie is often used after surgery to ensure that all of the cancerous cells are gone, much like radiotherapy. It can also be given before surgery, so that the cancer shrinks and is therefore easier to remove. Its other application is when the breast cancer is at an advanced stage and the cells need to be vigorously attacked.

En natuurlijk zijn er ook andere methoden voor de behandeling van borstkanker, zoals corticosteroïden en gerichte behandeling van de hierboven genoemde, maar de meest bekende en meest gebruikte methode.Een goede arts kan verstrekken over de behandeling van borstkanker vormen voor meer informatie.

This entry was posted in Kanker and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *