Acupunctuur helpt kankerpatiënten.

In de loop van de jaren, kanker is een van de in het kader van de oorzaak van de dood van de opkomst van nieuwe.Na jaren van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, de behandeling van kanker zijn er veel van.Echter, ondanks de beschikbaarheid van moderne methoden voor de behandeling, de acupunctuur wordt dit een levensbedreigende ziekte de meest gebruikte alternatieve behandeling.

En de aard van de kanker
Kanker is een soort abnormale ontwikkeling van de cellen als een van de belangrijkste kenmerken en splitsing van ernstige ziekten.Op grond van de oorspronkelijke indeling van invloed zijn op de organen van de cellen.Tot nu toe, meer dan 100 soorten kanker hebben bevestigd.De meest voorkomende vormen van kanker, met inbegrip van het endometrium darm, de longen, de blaas, borst, leukemie, melanoom, non – Hodgkin – lymfoom en nierkanker.

Als de cellen worden vernietigd op de normale manier, niet buiten de controle van de te verdelen, waardoor de massa ’s of, algemeen bekend als de tumor, wordt het leven in gevaar brengen.Als deze massa groeit, zal op de spijsvertering, ademhaling, de bloedsomloop en het zenuwstelsel van negatieve effecten.

De symptomen zijn meestal kanker hangt af van de positie van de kanker.Vermoeidheid, koorts, bloedarmoede, overmatig zweten en onverklaarbaar gewichtsverlies is de meest voorkomende vormen van kanker van de symptomen.Toen de kanker is uitgezaaid naar de hersenen, de patiënt vaak hoofdpijn, epilepsie en duizeligheid.In de hand, als het zich in de longen, de patiënt zich meestal kortademigheid of hoesten.Wanneer de lever is aangetast, geelzucht is gewoonlijk gepaard gaat met het broze botten breekbaar en pijn, meer zou kunnen hebben.

Voor de behandeling van kanker.
In de loop van de jaren uitvoerig onderzocht, met het oog op de vaststelling van de aard en de ontwikkeling van kanker en de preventie van kanker.De meeste mensen om te zwichten voor de behandeling van kanker, drugs, en de behandeling.In de meeste gevallen van kanker bij patiënten met kanker, te overwinnen, zal de keuze van een gezonder en positieve manier van leven.

Bij de behandeling van kanker, in feite op basis van het type kanker fase en de leeftijd van de patiënt en de gezondheid en de andere.De behandeling van kanker, met inbegrip van radiotherapie, operatie, chemotherapie, hormonen en gentherapie en – behandeling.

Als andere mensen buigen voor de behandeling van een patiënt van de moderne tijd, bij de behandeling van kanker van het gebruik van alternatieve methoden voor de behandeling en de traditionele.De meest voorkomende vormen van kanker en is in feite een alternatieve therapie.Uit onderzoek blijkt dat de ziekte bij patiënten met kanker de acupunctuur kunnen helpen verbeteren.Dit ding achter de waarheid is?

Hoe acupunctuur helpt kankerpatiënten
Nu veel oncoloog aanbevolen bij patiënten met symptomen van kanker in de behandeling van kanker en in verband met de behandeling van de symptomen met acupunctuur.De onderzoekers beweren, acupunctuur helpt kankerpatiënten bij de behandeling van pijn, misselijkheid, braken, droge mond en keel en pijn en opvliegers.

In verband met de behandeling van kanker kan worden verminderd en de ernst van de symptomen, waaronder pijn, zwelling en ontsteking, waardoor de pijn medicatie.Als je zenuwen en spieren wordt gestimuleerd, die het centrale zenuwstelsel zendt een signaal naar de endorfine vrij, als het lichaam van natuurlijke pijnstiller.

Veel mensen weten dat na chemotherapie, gewoonlijk gepaard gaan met ernstige misselijkheid en braken.Acupunctuur kan bijdragen tot de vermindering van borstkanker bij patiënten met misselijkheid, braken en de frequentie en intensiteit van opvliegers.

Als gevolg van een vermindering van de productie van het speeksel, wordt behandeld voor kanker is er droog, pijn in de keel en mond.Volgens de studie, acupunctuur kunnen bijdragen tot een vermindering van de invloed van deze bijwerkingen, zodat de patiënt normaal eten, drinken en slikken.Acupunctuur helpt ook bij de behandeling van sommige vormen van kanker, met inbegrip van de symptomen, pijn op de borst, botpijn, gewichtsverlies, diarree, duizeligheid, vermoeidheid, verlies van eetlust, hoesten, angst en depressie.

Door de vermindering van de frequentie en intensiteit van deze symptomen optreden, kan bij patiënten met kanker en voor voldoende kwaliteit van de slaap.Dit zal op de lange termijn, verbetering van de kwaliteit van het leven.

Wat voor kanker heeft gezegd over de acupunctuur
Er is geen bewijs dat er bij de behandeling van kanker en de capaciteit.De meeste studies tonen aan dat de acupunctuur kunnen helpen de levensbedreigende symptomen van de ziekte.

In de meeste gevallen van kanker te verlichten, en voor gebruik bij patiënten met chemotherapie veroorzaakte misselijkheid.Naast de vermindering van de intensiteit van opvliegers voorkomen en, acupunctuur helpt ook de patiënt zich ontspannen.Ondertussen, de verbetering van de gezondheid van de patiënten met kanker.

This entry was posted in Kanker and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *