De economische kosten van medisch toerisme in India borstkanker operatie van toepassing

De kanker is in bepaalde regio ’s van de kwaadaardige cellen.Het zijn een paar stappen en de ontwikkeling van deze nieuwe fase, is het zeer waarschijnlijk dat, zal het zich verspreiden naar andere delen van maligne cellen.
In de borst, de ziekte kan een deel van de borst.Het kan in de binnenwand van melk of het borstweefsel.Aan de andere kant, deze kwaadaardige cellen in de hele borst niet alleen regionale verspreiding van de voortplanting.De tijd van de kanker is kanker in de tweede.Naast de primaire kanker, er is een andere manier, een bijwerking, de eerste maar het is verder gevorderd.Net als de oorspronkelijke behandeling van kanker, om te voorkomen dat schade veroorzaakt.
Voor de behandeling van kanker van de verschillende, met inbegrip van de operatie, chemotherapie, radiotherapie, immunotherapie, gentherapie, hormonen, enz. De vele vormen van kanker, een van de meest voorkomende vormen van kanker is kanker.Sterfte door kanker de tweede reden is dat de meerderheid van de vrouwen van vandaag geconfronteerd met borstkanker.De factoren die leiden tot vormen van borstkanker is nog niet duidelijk.Dit is misschien een te vroeg voor de behandeling van borstkanker bij geschiedenis, of een andere mogelijke risico ’s voor de familie.Het is moeilijk te bepalen, en kunnen in geen enkel risico ’s , met name wanneer ze tot 40 jaar en ouder.
De oorzaken van borstkanker:
De exacte borstkanker is niet duidelijk waarom.De dokters weten dat borstkanker borstkanker is in de DNA in de cellen die cellen uit het geval was.Een mutatie kan leiden tot ongecontroleerde celgroei van borstkanker.De verspreiding van de borst kanker kan tot de okselklieren (arm), en dan naar de longen, hersenen, bot, andere borst en lever.

Er zijn dingen die we zeker weten.We weten dat de risico ’s van een persoonlijke ervaring kan borstkanker veroorzaakt.De dokter weet dat de oorzaken van borstkanker zijn een aantal redenen.De meest voorkomende borstkanker bij vrouwen, hun borsten organisatie meer dan mannen.De oorzaken van borstkanker, met inbegrip van de bevordering van de groei van de rol van de borstklier.
Risicofactoren vertonen die het meest waarschijnlijk lijdt aan deze ziekte.
Een mogelijke risico ’s is een manier van leven te kiezen, een genetische factoren of een medische toestand, bijdragen tot de ontwikkeling van kanker, maar sommige mensen risico’ s.Met andere woorden, niet alle risico ’s van iedereen die van borstkanker.
De keuze van levensstijl is een persoonlijke gedrag, waardoor hun kans op borstkanker.
De genetische risico ’s van je familie, die misschien ooit of had kanker.
Je medische toestand zou leiden tot het nemen van bepaalde geneesmiddelen kunnen leiden tot borstkanker.
De beste methode is voor de behandeling van borstkanker met borstkanker.Vormen van schade, met inbegrip van de borst van een operatie of verwijderd, dat het kanker is verwijderd en de kleine organisaties rond de borst verwijderen, en de andere is, dat is de volledige verwijdering van de borsten, de lymfeklieren zonder de rechten onder de oksel.
Andere methoden voor de behandeling van borstkanker, met inbegrip van radiotherapie, chemotherapie of hormonale therapie een betere kans op herstel.In India was er veel kan worden verkregen op het niveau van het ziekenhuis van de behandeling van kanker.Goud, Apollo. Moolchand Medcity, Fortis, gezondheidszorg, medische wetenschappen (India AIIMS) is in diverse ziekenhuizen, kanker kan worden behandeld.

This entry was posted in Kanker and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *