De kanker per week.

Deze week, kanker van de kenmerken van een uitstekende carrière advies zal vinden.Op de carrière, je zal de steun van de mensen te sterk.Deze keer, moet je niet de aard van zijn koppig.Trouwens, sommige mensen of het milieu kan je dwingen om te voorkomen dat dit soort gedrag.Je zou met het vertrouwen van de groei in de toekomst.Deze week zal je meer verantwoordelijkheid.Je zal een conceptueel en intelligentie op vertrouwen.Laat je persoonlijkheid en het vermogen te komen, in plaats van die passie.Het begin van de week zou je nerveus, omdat de maan in de astrologie zesde huis later, maar je kan een nieuwe start maken.En jij op je werk zou een hoge positie in.Zijn er nog steeds onzekerheid in het bedrijfsleven.Vrijgezel, zal deze week het voorstel om te trouwen.Je ontmoet een oude vriend, het is goed voor je.Trouwens, je kan deze week ook een aantal voorstellen.Trouwens, je krijgt een cadeautje uit de juridische aspecten.
Deze week heb je kanker wekelijkse voorspellen, zal rekening worden gehouden met de nieuwe bronnen van inkomsten en werk.Je moet hard werken.Je zou meer concentreren op je tegenstander, deze keer.Je kan naar de religieuze plaatsen.Artikel 26 en artikel 27 van deze week op, omdat je iets kopen en gelukkig.Op dit moment het meest geschikt zijn voor de recreatie, muziek, film en theater.De in artikel 28 en 29 maart, misschien vind je bepaalde moeilijkheden van de statistische taken.Trouwens, als je last van het werk, de gezondheid in gevaar.
Volgens de prognoses van de constellatie van de tumor per week, je zal deze week om diplomatieke en emotie.En je sociale en de relatie zal versterken.Het kantoor van de nieuwe werknemers en oudere werknemers, kan de concurrentie tussen.
Kanker van de liefde
Deze week is gunstig voor de geliefden.Hun liefde en huwelijk een succes zal worden.De mensen kunnen in aanmerking komen voor een huwelijk te trouwen.Deze keer, zal je partner in het kader van je humeur.
De kanker van de beroepsopleiding
Deze week is het geluk van de kostwinner.Aan de andere kant, commerciële sectoren moet een tijdje wachten om positieve resultaten.De kleine handelaren beter niet doen op dit moment grote investeringen.
De oorzaak van kanker
Deze week in de onderneming is normaal.Als je voor een goede baan voor het interview, niet omdat een klein probleempje met het interview.Je zal een oprechte inspanningen van je carrière.
De gezondheid van kanker
Deze week is niet goed van hart – en vaatziekten, dus niet voorbijgaan aan de gezondheid.Niet op de gezondheid van kinderen is slordig.
De kanker van familie en vrienden.
Als je vriend, het werk van deze week zal worden afgerond.Trouwens, je krijgt de familie samen te werken.
Goede kleur: rood je goed voor deze week.Draag geen blauwe stof.
Goed punt 5: is deze week het geluksgetal.

This entry was posted in Kanker and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *