De alternatieve geneeskunde

De alternatieve geneeskunde

De alternatieve geneeskunde voor verschillende mensen verschillende dingen betekenen.De alternatieve geneeskunde, met inbegrip van veel verschillende methoden, van de massage in de Chinese en yoga.Een van de alternatieve geneeskunde wordt gebruikt voor de behandeling van ziekten of aandoeningen is de conventionele methoden of criteria, of aan de drugs.De complementaire en alternatieve geneeskunde voorbeeld is yoga en meditatie, zoals vitaminen en voedingssupplementen, herb.De alternatieve geneeskunde betekent dat het van de dominante positie van de verschillende in de gezondheidszorg, en kan het vervangen.

Geneeskunde is de oudste van de gezondheidszorg, een derde van de bevolking van het gebruik van het systeem als de primaire gezondheidszorg.Gezondheid wordt gedefinieerd als een fysiek en geestelijk gezond SLIM, om zich aan te passen aan de ontwikkeling van de sociale toestand en de geest.Gezondheidszorg is niet over drugs en de kosten van de geneesmiddelen.

De traditionele geneeskunde

De traditionele geneeskunde is verder marktaandeel zal verliezen.Meer en meer mensen willen meer opties dan veel mensen denken dat de high – tech – hakken, branden, vergif.De traditionele geneeskunde worden gebruikt voor de beschrijving van die medicijnen en chirurgie gebruikt voor de behandeling van een ziekte of de symptomen van de ziekte van de diensten.De traditionele medische behandeling van ongemak, maar misschien niet de oplossing van de fundamentele oorzaken van ziekten of aandoeningen.

De traditionele uitvoerders geen uitdrukking van hoop als ze niet als ze de medicijnen voor de behandeling van de ziekte van de eerste mensen.Aan de andere kant, de andere artsen aan patiënten, vaak zelfs in dat geval niet ook met hoop, want het doel is voor de behandeling van patiënten met de geest, lichaam en ziel.

De medische wetenschap en de medische biologie en gezondheid is er een rechtstreeks verband.”Medisch” is een term die gebruikt wordt voor de klinische geneeskunde en chirurgie, op het gebied van het medisch onderzoek.Medische fouten te verhogen, als dat niet zo is, ten minste hun propaganda wordt verhoogd.Het maakt mensen voorzichtig te zijn.

Kruiden

Kruiden in de Verenigde Staten is een bloeiende industrie.De kruiden van de Amerikaanse markt in de afgelopen jaren is verdubbeld.Kruiden schadelijk kan zijn, als die ten onrechte, overdosis, in combinatie met de voorgeschreven geneesmiddelen of alcohol, of het gebruik van de mensen die niet weten wat ze doen.Alleen omdat de kruiden zijn natuurlijke, betekent niet dat het veilig is.

Acupunctuur

De naald in de huid gewoonlijk ongeveer een kwart centimeter diep.Voorzichtig met de therapeut of draaien ze tien minuten, laat ze binnen vijf tot twintig minuten, of door middel van een zwakke Elektrische stimulatie van de verwarming en de verbranding; of de kruiden, zoals AI (zie acupunctuur).Als dat niet goed voor medische en James Reston per ongeluk die naar de Verenigde Staten een blindedarmontsteking.Laleche League van borstvoeding voor plantaardige geneesmiddelen zoals gember onderzoek van invloed is op de haalbaarheid, echinacea, ginkgo biloba, folklore en alternatieve geneesmiddelen invloed op het medisch onderzoek en de praktijk.

This entry was posted in Geneeskunde and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *